Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zeznawac przeciwko kuzynce w sprawie rozwodowej?

Polecane posty

Gość gość

W pozwie nawypisywala glupot..wiem ze to nie prawda..nie chce zeznawac..ale widze ze musze szkoda mi kuzyna;-(

Gość gość
Twój kuzyn ma ślub z twoją kuzynką ??? :D

Gość gość
jak zeznajesz przeciwko kuzynce, to masz prawo do odmowy zeznań.

Gość gość
idź i powiedz prawde, przez takie wariatki cierpią tylko biedne dzieci

Gość gość
No i co, ze ma prawo do odmowy zeznań jeśli ona chce zeznawać? I kto jest w końcu twoim kuzynem- ona czy on?

Gość gość
On jest kuzynem..ona zdradzila udaje swieta..w pozwie wypisala glupoty szkoda mi kuzyna..nie bede zeznawac przeciwko niej tylko powiem jak bylo..ale nie jestem z tego powodu zadowolona

Gość gość
Myślałam, ze boisz się awantury w rodzinie- bo przeciw rodzonej kuzynce zeznawać to aż strach- narażać się tabunom ciotek i babć :P A tak to żadna ona Tobie kuzynka:) Ja bym zeznawała- jeśli masz zamiar zeznawac prawdę to nie widzę przeszkód.

Gość gość
będziesz zeznawać pod przysięgą, za składanie fałszywych zeznań grozi kara . Miej to na uwadze.

Gość gość
normalnie ze zeznaj

Gość gość
Wiem ze to bardzo mu pomoze..ale z drugiej strony ni chce sie wtracac w nie swoje sprawy...jak ja jej.spojrze w oczy..mi nic nie zrobila ale szkoda mi dzieci..nie mam zamiaru klamac..mam potwierdzic jak zyli jakie byly relacje itp.

Gość gość
Jeśli kłamała ja bym zeznawała. Mogła napisać, że była bita, dzieci bite itp, wtedy facet ma przechlapane. Poza tym ona nie jest dla Ciebie rodziną tylko jej mąż? więc ja nie widzę problemu. A najlepiej to zapytaj go czy chce byś zeznawała. Ja tak to może Ci być wdzięczny do końca życia.

Gość wifigdańsk
rozumiem ze twoj kuzyn się rozwodzi a tyu masz zeznawac przeciwko kuzynce ktora naklamala z pozwie? bo napisalas " zeznawac przeciwko kuzynce".pogmatwałąs coś.