Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubią delikatne, wrażliwe, urocze dziewczyny...

Polecane posty

Gość eryczek123
co mu tak jedziesz. gosc ma racje. kobiety z ciemniejszymi wlosami i cerą maja wieksze powodzenie. u mnie w pracy najwiecej facetow slini się na widok 33 letniej (mega zadbanej) szatynki z ciemniejsza cera niz jej kolezanka zza biurka- 25 letniej, delikatnej blondynki, tez zadbanej, tez ladnej.

Gość gość
bo gość wali błędy jak gimnazjalista. Poza tym wszystko zależy od kraju, w Polsce większość kobiet ma jasne włosy i cerę, pojedź do Włoch i ciemnowłosa kobieta nie robi wrażenia.

Gość gość
Te, ktore nie umieja sie odezwac nie sa rozchwytywane...

Gość gość
a ja jestem blada "delikatna" brunetka z zielonymi oczami, powinnam isc na solarium pewnie czy cos, chociaz mi sie podoba bladosc, no ale wszyscy chca byc opaleni nie rozumiem tego :( podoba mi sie to, ze np. w japonii idealem jest blada skora

Gość gość
i te ciemne maja lepsze charaktery. bielas sie ostro wkurzyl i mi jedzie, ze analfabeta, ze moje zdanie sie nie liczy. mam to gdzies za to ty bielasie nie mozesz sie pogodzic z tym, jak komus mozesz sie nie podobac. pewnie dostalas ostrych wypiekow i teraz zamiast sinej twarzy masz rozowa jak swinia.

Gość gość
twoje zdanie się nie liczy bo nawet nie potrafisz pisać...i nawet nie mam blond włosów. Po prostu irytuje mnie głupota ;)

Gość gość
jeden błąd to jeszcze nie analfabetyzm. mi tez sie podobaja bardziej szatynki. moja dziewczyna jest szatynka. jak raz sie zrobiła na blondynke to delikatnie jej zasugerowalam aby wrocila do swego koloru.

Gość gość
sorry...nie blond...blĄd włosów...muszę pisać tak, żebyś zrozumiał :D

Gość gość
Mi się wszystkie podobają ;) :)

Gość gość
to skoro jestes taka zirytowana to zmien topik i tam sie wypowiadaj. po co masz sie denerwowac i dyskutowac z gimnazalista/analfabeta.

Gość gość
zdaje się, że nie tylko ty się wypowiadasz. Każdy ma prawo powiedzieć jakie ma preferencje, sama nie przepadam za jasnymi włosami (chociaż jasna karnacja bardzo mi się podoba). Tylko irytują mnie idioci, jak sam to trafnie określiłeś, którzy łączą wygląd z charakterem.

Gość gość
i te ciemne maja lepsze charaktery. bielas sie ostro wkurzyl i mi jedzie, ze analfabeta, ze moje zdanie sie nie liczy. mam to gdzies za to ty bielasie nie mozesz sie pogodzic z tym, jak komus mozesz sie nie podobac. pewnie dostalas ostrych wypiekow i teraz zamiast sinej twarzy masz rozowa jak swinia. :D

Gość gość
czytalem szybko i jakos ten blad nie rzucil mi sie w oczy za to twój blĄd juz tak. wiesz nikt nie jest glupi nie musisz podkreslac drukowana litera bledu. za to koles jest konkretny, nie owija w bawełne. a ty zachowujesz sie jak czepliwa stara panna.

Gość gość
Kolega musi mieć straszne kompleksy. Podejrzewam,że albo niski wzrost albo mały penis...

Gość gość
nie mam też jasnej skóry...twoja teoria o charakterze zdechła :)

Gość gość
mój "blĄd" był złośliwością skierowaną do pana analfabety ;)

Gość gość
To forum, mamy prawo czepiać się jakiegoś trolla który postanowił robić analizę psychologiczną na podstawie koloru skóry i włosów. Tak dla zabawy ;)

Gość gość
Mówię wam to pewnie niski prawiczek w wieku 30+

Gość gość
i pewnie sam jest blĄdynem (i tu by się ta teoria z charakterem zgadzała).

Gość Maro
Dnia 25.03.2015 o 00:03, Gość gość napisał:

Delikatne nudza facetow. Tylko frajerzy lubia takie.

Bzdury... Spokojne, wrażliwe delikatne dziewczyny są wspaniałe, inteligentne, i bardzo wartościowe. Szkoda, że takiej nie mam...