Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy za coś takiego wywalają ze studiów? Pomóżcie, błagam.

Polecane posty

Gość gość

Wiem, jak nieprawdopodobnie zabrzmi to, co napiszę. Zdaję sobie też sprawę z tego, że pewnie napiszecie, że nie nadaję się na studia, że jak można mieć sklerozę w tak młodym wieku... Bardzo możliwe też, że to sobie ubzdurałam i taką mam właśnie nadzieję. Ale po kolei... Wszystko pozaliczałam w pierwszych terminach i byłam bardzo zadowolona ze swoich ocen. Nie pamiętam, czy oddałam kartę z wpisami po pierwszym semestrze. Pamiętam tylko moment, kiedy czekałam pod dziekanatem, ale wtedy była straszna kolejka i... nie jestem w stanie sobie przypomnieć, co było dalej. Nie pamiętam momentu samego oddawania. Przez długi czas żyłam sobie spokojnie przekonana, że to zrobiłam, ale kilka dni temu coś mnie trafiło i teraz wydaje mi się, że jednak nie... Szukam wszędzie tej karty, ale nigdzie jej nie ma. Teoretycznie to powinno znaczyć, że jednak oddałam, ale wtedy ciągle świta mi myśl: "A może wcale nie oddałaś, tylko gdzieś zgubiłaś?". Nie mogę już o niczym więcej myśleć, jak tylko o tym.... Czy to możliwe, że oddałam, tylko sobie teraz ubzdurałam, że tego nie zrobiłam? Boję się iść do dziekanatu i zapytać, czy oddałam, bo będą na mnie patrzeć, jak na wariatkę :/ (zresztą słusznie). Ale może właśnie to powinnam teraz zrobić? A jeśli nie zaniosłam im tego, to będę mogła to jeszcze oddać? Pomóżcie, błagam.

Gość gość
Nie nadajesz się na studia

Gość gość
idz sie zapytaj do dziekanatu i tyle. ja skonczylam juz dawno temu studia a skleroze ma od wczesnej mlodosci.

Gość gość
Hahahahaha sikam haha

Gość gość
Kocham was za to zd jestescie tacy powaleni :)

Gość gość
Studentko kocham cie haha za to co napisalas i w jaki sposob to napisalas hahahaha

Gość gość
Lepiej isc i zapytac do dziekanatu niz zostac w*******lonym ze studiow:)

Gość gość
Za takie cis nue wypieprzaja ze studiow ale moze przyjsc c***ismo ze czegos nie uregulowalas:) nie tak latwo wypieprzaja ze studiow:)

Znam to, miewam takie stany, a co do pytania, jeśli nikt się z Tobą z sekretariatu nie kontaktował i normalnie wpisali Cię na następny semestr to luzik, na pewno oddałaś tę kartę.