Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymioty, a tabletki antykoncepcyjne.

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnio bardzo zadręczam się pewną myślą. Mianowicie chodzi o to, że po przyjęciu 2 tabletki z nowego blistra wymiotowałam, ale jestem na 90% pewna, że 4 godziny wspomniane w ulotce minęły. Nie wzięłam, więc tabletki z nowego blistra, bo ta powinna się była już wchłonąć. Poza tym zapasowego opakowania jak na złość nie miałam... Nie byłoby to dla mnie nic strasznego gdyby nie fakt, że współżyłam dzień (minęły około 24 godziny) przed tą całą akcją. Co prawda stosujemy stosunek przerywany, bo jest to dla mnie dużo bardziej komfortowe, a po współżyciu dokładnie myje się w okolicach intymnych. Jednak sporo czytałam o preejakulacie i przez to trochę panikuję na temat bycia w ciąży. Są jakieś duże szanse? Czytałam również, że po dłuższym czasie przyjmowania antykoncepcji hormonalnej to może trochę potrwać (1-3miesiąca) zanim cykl się ustabilizuje i znów zaczną się owulacje, więc może nie będę miała takiego pecha i owulacja nie dopadnie mnie przez ten jeden mały wybryk? Co o tym wszystkim sądzicie? Najgorzej stresuje mnie to czekanie, bo to jeszcze ponad 2 tygodnie zanim sytuacja się wyklaruje.

Gość gość
Nie ma 100% antykoncepcji.Bzykająć się zawsze ryzykujesz ciążą.

Gość gość
No coz nie wiem jak u ciebie to wygladalo ale ja biorac tab. Antykoncepcyjne zachorowalam na jelitowke no i mam z syna 3 letniego

Gość gość
mam 3 nuva ringi data ważności do czerwca lipca gdyby któraś chciała odkupić ja ich już nie potrzebuję usmiech.gif 3 sztuki za 100 zł plus koszt przesyłki kontakt na nikandra@g.pl