Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floow

Jadowite forum

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
jak to Sorella?:O

Naju i Ty przeciwko mnie :( nie mam penisa między nogami , nigdy nie miałam i nigdy nie będę mieć ....a duchowi na starość całkiem rzuciło się na mózg :O

Gość gość
rfrrfefef

Gość gość
sama sie cudnie wsypałaś Ppp żeś Sorellla:D Kiedyś tam na pewnym temacie i wiesz na którym

Gość gość
jaka Sorella to Juken pisze jako PPP

ja nie jestem przeciwko nikomu 😴 chyba za leniwy jestem żeby walczyć z kimkolwiek tutaj :O

Gość gość
I wszystko jasne. Polis Poland Polen i Najszybszy w mieście przy współudziale Tabasko i Niestałej Czytaczki oczerniają tu wszystkich. Wydało się. Co za perfidne dwulicowe kanalie.

prawda jest taka że nikt więcej nie brał w tym udziału :( za wszystko ja odpowiadam :( musiałem to wreszcie z siebie wyrzucić, bo mnie zżerały wyrzuty sumienia :(

Gość gość
Jesteś fałszywą obleśną kreaturą Ppp vel sorella :O Wsypałaś się tak prosto zapominając się wylogować .Nie wciskaj kitu boś żałosną p***a z inteligencją = O :O

przepraszam :( mam nadzieję że mi to kiedyś wszyscy wybaczycie :( Wy o złotym i dobrym sercu

Gość gość
niestała troluje? :D:D:D:D:D:D

Gość pewnaa jestem
Dzień.dobry🖐️

ja nie poszłam nigdzie niemniej nadal nie przeczytałam tu nic konstruktywnego. Jedynie kto się pod kogo podszywa itd. a co was/mnie to obchodzi? Myślałam, że forum jest po to żeby sobie porozmawiać O CZYMŚ. Zweryfikować poglądy, polecić coś fajnego, pogadać o przyjemnych głupotach chociażby. Ale widzę, że teorie spiskowe "królują" w rządzie i na forach. No cóż ... " to my Polacy"

Gość nie taki gość
Też kiedyś myślałam,że na forum mozna pogadać na różne tematy,wymienić się poglądami i miło spędzić czas z ludźmi:) Większość tych ludzi okazała się pomarańczowymi mącicielami i kretynami,którzy potrafią tylko wyzywać poniżać i obrażać.Nie chce sie mi juz nawet logować tutaj;) Zaglądam od czasu do czasu i śmieje się z tego co się tu wypisuje :)

Gość gość
.

Tego też nie rozumiem? Gość czy nie gość może napisać co chce. Odwaga cywilna(i tak anonimowa bo internetowa) to chyba jakiś towar deficytowy w tych czasach. Bardzo źle to o nas świadczy. Zamiast się rozwijać to się uwsteczniamy. Nie mam zamiaru tu moralizować ale dziwi mnie, że ktoś zakłada topik potem jak rozmowa nie idzie w kierunku "rzygania" na innych nagle się ulatnia. Czyżby wymiana zdań na argumenty to było za dużo w tych czasach? Każdy potrafi " nie bo nie " "moja racja jest najmojsza " tylko co z tego wynika? Znowu zadałam dużo pytań ale cóż ;). Pozdrawiam (tych pomarańczowych również) i życze więcej używania mózgów i (inteligencji) a mniej klikania myszką i jarania się własnymi wypocinami

ja dalej tak myślę 😴 czy jestem naiwny ?:(

gdybym nie myślała że tak jest to nigdy bym się tutaj nie zalogowała ;) a może mam tylko taką nadzieję, zobaczymy czas wszystko zweryfikuje

Gość gość
Ppp ja się nie przyp*****lam tylko pisze prawde na twój temat głupia pizzdo j******a w srodek mózgu :D:D

a czy już nie zweryfikował?😴

Gość nie taki gość
Wymiana argumentów?:O Jakie argumenty może mieć ktoś kto wchodzi tutaj tylko po to,żeby zwyzywać wulgarnie i naubliżać? Przykład goscia z 14.43 wszedł,opluł i wyszedł.

Gość gość
zamknij paszcze bo ci naszcze śmieciu :D:D

Gość gośćKapitan
Gość czy nie gość może napisać co chce. Odwaga cywilna(i tak anonimowa bo internetowa) to chyba jakiś towar deficytowy w tych czasach x a od kiedy jesteś na forum?pamiętasz czasy przed 2013 rokiem jak nie było tu możliwośc***isania z gościa? też były trolle,też były hejty,ale jakby mniej,grzeczniej,bardziej cywilizowanie. ludzie jak już pisali,to głównie ze swoich czarnych nicków,z którymi się bardziej identyfikowali,nawet trolle. Jak ktoś pisał z pomarańczy,zaraz miał podszywa. teraz "gość" daje jeszcze większe poczucie anonimowości co doprowadziło do stanu obecnego

Gość gość
Spływaj na swoją Arkę naj