Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amarenkowa

Wiosenny manicure KTÓRY

Polecane posty

Gość gość
za duży wybór żeby się na jedno zdecydować, jednak stanowczo odpadają paznokcie wykreowane na szpony :P

Gość Amarenkowa
Taaaak, szpony zdecydowanie odpadają. Ale takie migdałki, jak dla mnie OK :) jestem zakochana w pastelach i nie mogę się zdecydować :)

Gość kokoszkalalala
Ta akcja z '&' to świetny pomysł wg mnie. Nie dość, że kupując lakier przekazujemy 1% ze sprzedaży na ich działalność to jeszcze możemy intrygować i uświadamiać ludzi. Lakiery tak czy siak kupuję, więc jak mogę tym pomóc to tylko lepiej ;) A wzorek ćwiczę od rana, żeby wyszedł idealnie :P

Gość gość
Też ćwiczyłam wzorek i to kilka razy, ale w końcu się udało ;) Potem namalowałam swoim współlokatorkom ;) Warto się włączyć do tej akcji :)

Gość gość
Tak naprawdę ten czerwony & można namalować zawsze - czy robimy jeden kolor czy ombre czy jakieś wzorzaki - & zawsze się w to jakiś wkomponuje.

Gość gość
Dokładnie, trudno się zdecydować..  Jak będziesz robić wiosenny manicure, to na pewno przydadzą Ci się różne przybory kosmetyczne do tego. Takie naprawdę porządne w przystępnych cenach kupisz tutaj: www.cmclassic.pl. Ja ostatnio zaopatrzyłam się u nich w produkty do manicure’u hybrydowego i to był strzał w dziesiątkę. Teraz będę tylko u nich kupować. Warto zajrzeć do ich katalogu, który jest dostępny na stronie. Firma naprawdę warta polecenia.

Gość gość
poza tym cały czas w drogeriach hebe, czy super pharm mamy promocje na różne marki lakierów. Nic tylko wybierać, ja zaopatrzyłam się we wściekły orange od Rity Ora! Jest boski :)))