Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motamenisa

Współlolatorka lesba

Polecane posty

Gość motamenisa

Przyznała się do swej orientacji już pierwszego dnia, kiedy wypadło nam razem zamieszkać w jednym pokoju w akademiku. Początkowo obawiałam się, że może zechce mnie napastować albo coś. Bo ja lesbą nie jestem i być nie zamierzam. Jednak ku mojemu zaskoczeniu ona nic. Do dnia dzisiejszego nie tylko nie złożyła mi propozycji ale nawet nie poruszyła tego tematu. Cisza. Zero. Noł koments. Zachowuje się jak gdyby wszystko było normalnie. A przecież nie jest normalnie skoro ona jest lesbą, co? Uważam, że chyba wypadało mnie choćby spróbować poderwać. Oczywiście, że bym się nie zgodziła. Jak już pisałam - nie jestem zboczona. A może w jej oczach nie jestem atrakcyjna? Och, to okropne! Wręcz oburzające! Jak ona śmie!... Czy Waszym zdaniem, kochane kobitki, jej zachowanie jest normalne? I czy wszystkie lesby to takie ignorantki?

Gość gość
Nie o to chodzi. Lesbijki/bi z moich obserwacji sa ostrożne, nie lubia sie narzucać,muszą miec jasna deklaracje o Twojej orientacji i ewentualnie dopiero wtedy próbują.

Gość gość
kiepskie prowo...

Gość gość
durne prowo

Gość gość
Pomijając to, że to jest prowokacja...naprawdę są osoby które myślą, że jak ktoś jest bi/homoseksualny to będzie się rzucać na każdą osobę tej samej płci :D Jak przyznałam się, że jestem biseksualna jedna z moich koleżanek uznała, że chciałam ją poderwać :D

Też wydaje mi się, że to prowokacja. Ale jeśli nie, to powody mogą być różne: - nie chce Ci się narzucać - nie jesteś w jej typie - ma kogoś.

Gość gość
a czy ta lesba ma tatuaże?

Gość motamenisa
Nie, nie ma zadnych tatuazy. Wiem, bo widzialam ja nago pod prysznicem. Zreszta ona tez mnie widziala. Sadzilam, ze moze wtedy zechce jakos skomentowac moj wyglad, ze jej sie spodobam, ze chcialaby spedzic ze mna noc w jenym lozku, a tu nic... To mnie wlasnie najbardziej wnerwia. Ta jej ignorancja wzgledem mego ciala i w ogole wygladu. Kiedys nawet chcialam ja sprowokowac i przebieralam sie do snu przy niej. Zero reakcji. Jakbym byla w towarzystwie heteroseksualnej baby nieczulej na damskie wdzieki. Co za dziwna sytuacja

Gość FACET MAN
To ja cie nie rozumiem. Raz piszesz, że obawiasz isę, że twoja współlokatorka zechce cię zaciągnąć do łóżka a kiedy ona tego nie robi to masz do niej pretensje że właśnie nie chce cię zaciągnąć do łóżka. To co ty chcesz w końcu?

Gość gość
krótką mówiąc, autorko jesteś PASZTETEM

Gość LV
k***a dziecko w*********j do szkoły bo aż się słabo robi jak sie takie kocopoly czyta.