Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ucisk w gardle po wycięciu migdałków

Polecane posty

Gość gość

Witam, w zeszły czwartek, 19 marca miałam usuwane migdałki. Podobno prawy był bardzo brzydki, pełen zrostów i w zwiazku z tym mam w gardle, szczególnie po prawej stronie bardzo duże rany. Do poniedziałku, kiedy leżałam w szpitalu i przyjmowałam dożylnie ketonal wszystko było w miarę ok. Koszmar zaczął się w poniedziałek wieczorem. Czuję dziwny ścisk gardła i szczęki. Ból wówczas promieniuje na język, uszy, zęby, ale bardziej właśnie na tą prawą stronę. Ketonal forte przyjmuję 2xdziennie, niestety nie działa. Owszem, przez pierwsze 3-4 h jest ok, później niestety z każdą godziną jest coraz gorzej. Proszę o poradę czy to jest normalne po takim zabiegu? Czy ktoś przez coś podobnego przechodził?

Gość ewelinaaaa123
Witam dosłownie jakbym siebie widziała.ttydzień temu zgłosiłam się do szpitala i 20 marca miałam zabieg i w poniedziałek wróciłam do domu wszystko było spoko iiii zaczął się ból :/ plus we wtorek ten ucisk w gardle i szczęce i jakby wszystko w środku spuchniete i tak do tej pory a podczas bólu uszy gardło zęby wszystko rozsadza. ...masakra i tez nie wiem czy to normalne. ..?