Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla 8 latki

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, za 2 tygodnie moja chrześnica ma urodziny i nie mam zielonego pojęcia co mogłabym jej kupić. Mieszkamy od siebie dość daleko, dlatego nie spotykamy się często. Jej mama, a moja przyjaciółka mówi, że nic nie potrzeba abym kupowała, bo wszystko ma... no, ale tak się zawsze mówi. Interesuje mnie coś fajnego, coś na modzie teraz wśród dziewczynek w tego zakresie wieku. Mamy! Błagam, jeżeli macie córeczki w tym wieku, podpowiedzcie mi co mam kupić, żeby trafić w 10!

Gość gość
U mnie w okolicy u starszych dziewczynek teraz moda na "zniszcz ten dziennik" i "to nie książka", ale niektórzy szczególnie ze starszego pokolenia uważają, że jest nieco oburzający ;)

Gość gość
ok, zobaczę w empiku co to takiego :) w każdym razie czekam jeszcze na jakieś dalsze propozycje :)

Gość gość
moja wnuczka lat 11 też ma taki dziennik, myślałam, że to książka do wyrzucenia, a to tak ma wyglądać.

Gość gość
moja dzieci tez swiruja za tym dziennikiem. Albo dziennik cwaniaczka

Gość gość
moja ma 7lat a kuzynki 8 i 10, w tym roku jak przyjechalismy w odwiedziny do dziewczyn to kupilam im po zestawie dziewczecych kolczykow z h&m, po takiej mlodziezowej apaszce, po flakoniku perfum dla mlodych (next robi takie delikatne dla dziewczynek) po blyszczyku takim praktycznie bez koloru, takie kolorowe perfumowane mydelka i plyte katy perry-dziewczyny byly zachwycone:-)