Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ruchy płodu w połowie ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem w 21 tygodniu ciązy a nadal nie czuje ruchów. Co prawda waze sporo bo 88kg ale jednak chyba powinnnam juz cos czuc. Co sadzicie?

hmm... ja w pierwszej ciązy czulam ruchy w 20 tyg, a w drugiej w 16 tyg. to zalezy czy dzieciaczek jest duzy czy nie... czy ma miejsce czy nie... a co mowil lekarz na kontrolnym usg bylo w porzadku???

Gość gość
Na ostatnim usg wszystko bylo w jak najlepszym porządku. Co prawda czasem czuje cos w tym brzuchu ale nie mam pewnosci. Naczytalan sie tyle ze juz powinnam znac dobowy rytm dziecka i wszystko inne a troche sie martwie

Gość gość
Po pierwsze jesteś może trochę większa, po drugie zależy jak dziecko jest ułożone oraz na ktorej ścianie jest łożysko, a po trzecie - moje dziecko ruszało się kiedy chciało, nie było jakiegoś dobowego stałego rytmu :)

Gość gość
No to jest jednak związane i z twoją wagai z tym zze to pierwsza ciąża.... Poczujesz :-) a jak się martwisz to idź sprawdzić czy jest ok :-)

Gość MamaNiebawem
Hej :) Ja jestem w 19 tyg. ciąży, waże mniej bo 65 kg ale też jeszcze nie czuje ruchów . Również zaczynam się martwić bo lekarz powiedział że do Świąt powinnam coś poczuć a tu nic, no ale każdy mnie pociesza że jeszcze poczuję i to nie będą jakies ogromne kopniaczki. Ze 2 razy wydawało mi się (jak się położyłam wieczorem) że poczułam takie puk puk, innym razem tylko jedno puk ,ale mam nadzieję że to było TO i po prostu czekam na więcej :)