Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość natasha12

Nie wiem co zrobić ze związkiem ..

Polecane posty

Gość natasha12

Witam , mam dopiero 17 lat i chyba sobie nie radzę . Otóż od ponad roku jestem w związku . Mój chłopak jest ode mnie 2 lata starszy . Na początku było nam dobrze ,ale jakoś po miesiącu zaczęły się problemy . Zaczęło się od ograniczenia mojego grona znajomych . On sam mógł sobie robić co chce . Uwazałam , że skoro go kocham i ufam mu to nie musze go kontrolować . Kolejnym krokiem mojego chłopaka bylo "zmienienie mojej garderoby" . Mam zakaz noszenia niektórych ubrań . Za noszenie legginsów na wf'ie zostałam nazwana ku*wą . Musiałam mu dać wszystkie swoje hasła pod groźbą odejścia ode mnie . Nie wychodziłam z domu , stałam się nerwowa i nawet cięłam się . Wiem teraz , że ta ostatnia rzecz to głupota , ale nie wiedziałam jak mam sobie poradzić. Ciągłe zakazy , kontrolowanie , wyzywanie , szarpanie mnie i nawet lekkie bicie .. czułam ,że na to zasługuję . Kiedyś okłamałam swojego chłopaka , ponieważ bałam się mu powiedzieć , że wychodzę z koleżankami i z kolegami . Gdy kiedyś zapytałam go o to czy moge wyjść ze znajomymi , zerwał ze mną . Dużo sytuacji pozbawiło mnie prawa głosu . Nie mogę lekceważyć jego zdania bo dostaje karę . Zrywa ze mną , dręczy wyzwiskami itp. On cały czas mi mówi , że to moja wina , że mogłam go nie denerwować . Muszę pisać do swoich znajomych to co on chce . Raz była sytuacja , że nie dał mi dojść do słowa i zaczął mnie wyzywać . Ja pękłam ... już nie dałam rady i zatkałam mu lekko usta. On wtedy złapał mnie mocno za twarz i przycisnął do okna samochodu . Wyzywał mnie . Często dzieję się tak , że mówi mi , że ma mnie w d***e , inne dziewczyny są lepsze , z nimi mu się lepiej rozmawia , jestem głupia. Dzisiaj mnie poszarpał i wykręcił ręce bo go lekko popchnęłam na poduszkę gdy siedział . Potrafi mnie szantażować emocjonalnie . Czasami jest dobry , ale gdy jest zły nie wiem co mam robić . Czasami go rozumiem bo może mieć zły dzień , ale to jest prawie zawsze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować