Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgisia

Nie możemy zgrać się w łóżku

Polecane posty

Razem z chłopakiem jestem już 6 miesięcy. Wiadomo uczymy się i mieszkamy w różnych miejscowościach (50 km różnicy), ale ta sama szkoła. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że seks z nim nie sprawia mi takiej radości jak na początku. Jasne jest fajnie, ale jak już skończymy czuję się pusta. Jak bym była tylko dla seksu. Okazuje mi uczucia, szanuje, jest kochający i opiekuńczy. Problemy zaczęły się gdy jego ex zaczęła do niego pisać (teraz przestała i napisała raptem 3 razy) i gdy zaczął być zazdrosny z powodu mojego kumpla. Dla niego wszystko gra, a ja nadal czuję się jak zabawka. Dodam, że nadal go kocham i zależy mi tak samo jak na początku. Co mam z tym zrobić? Powiedzieć mu o tym? Macie jakieś pomysły na przywrócenie stanu poprzedniego?

Gość gość
Myślę ze zaczol myśleć o swojej byłej....i nie wklada w siebie pełni podczas seksu

Gość gość
napisz do bravo...

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji