Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Preejakulat a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnio piescilem się z moją dziewczyną, Zawsze to ja zaczynalem i konczylem, doprowadzalem ja do orgazmu lecz nie zawsze, (wsadzalem jej palce do pochwy) mogło się zdarzyć ze miałem na palcu preejakulat ponieważ dotknalem mojego penisa (nie była to duża ilość a po kilku sekundach wsadzalem jej ten palec do pochwy czy jest możliwość zaplodnienia? Nigdy nie dostalem wytrysku na jej cialo zawsze konczylem w jej ustach, mojej dziewczynie opóźnia się okres już 2 dni bardzo się martwimy ( jeżeli to ważne jestem prawiczkiem a moja dziewczyna jest dziewicą)

prawiczkiem i dziewicą to już nie jesteście skoro odbywacie stosunki seksualne. a co do szansy na ciążę to oceniam ją na podobną do wygrania szóstki w lotka.

Gość gość
A jeżeli mogę wiedzieć z jakich przyczyn mojej dziewczynie może opóźnić się okres?

Gość gość
Zmęczona napewno teraz jeszcze stres, odchudza się i regularnie od niedawna ćwiczy czyli nie mamy się czym bać?

Zerknęłam w moją kryształową kulę i zapewniam Cię, że jeśli Twoja dziewczyna nie dostanie okresu w ciągu najbliższych kilku dni, test ciążowy może rozwiać lub potwierdzić Wasze obawy:-)