Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 niewinny

30 lat prawiczek

Polecane posty

Gość 30 niewinny

Hej, mam 30 lat i jestem prawiczkiem przez długi czas szukałem kobiety która mi się spodoba, takiej na całe życie teraz kiedy jestem już w moim wieku wiem że takiej nie znajdę, gdyż te do których uderzałem mnie odrzuciły z różnych przyczyn. Mam do was następujące pytanie, nie wierzę już że seks to coś więcej i że potrzebne jest do tego uczucie poznając kolejne kobiety zauważyłem że są dosyć wyzwolone i szukają jednak doświadczonych facetów. Tylko pytanie jak teraz zdobyć to doświadczenie skoro ode mnie aż promieniuje to że jestem niewinny!! Kobiety od razu widzą jakby miały jakiś rentgen w oczach że moje doświadczenie z kobietami skończyło się na całowaniu( i to tylko z jedną). Nie wiem myślałem o pójściu do Agencji ale czy ona nauczy mnie jak sprawić przyjemność kobiecie? I czy po pierwszym razie zniknie mi tak zwany przedwczesny wytrysk? Jakie macie pomysły? Nie znam żadnej koleżanki która by mnie poduczyła i doświadczyła w tych sprawach a takie poznanie kobiety zazwyczaj kończy się kiedy chcę ją pocałować pod domem, a i tak nie wiele się ze mną umawia z poznanych przeze mnie kobiet. Co radzicie?

Gość gość
pogódź się z losem :D

Gość gość
zacznij chodzic do prostututek juz najwyzsza pora!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
poznalam kiedys prawiczka. Nie przeszkadzalo mi to, zakochalam sie w nim. I wiece co? Okazalo sie, ze mu cos tam przeszkadzalo we mnie, cos co dla innych mezczyzn nie mialo znaczenia.

Gość gość
19:42 bo nigdy c###i nie widzial.

Gość gość
Ja bym wolał oddać prawictwo prostytutce.

Gość gość
19 46 a gdyby zobaczyl, to by mu nie przeszkadzalo?

Gość gość
gość 19:42 co mu przeszkadzało w Tobie?

Gość gość
pewna skaza.

Gość gość
19:50 zalezy czy lubi kobiety czy tylko tak mu sie wydaje.

Gość gość
fizyczna czy to taka przenośnia?

Gość gość
Ja mam 24 lata. W tym roku może się przejdę do d*****.

Gość gość
no jak w wyglądzie to fizyczna

Gość 30 lat niewinny
Na pewno lubię kobiety. Ale jakoś zostałem tak wychowany że sex powinien coś przedstawiać a nie tak jak zwierzęta. Teraz już trochę siadło mi na psyche to że się nie sprawdzę w łóżku, mój stan jest raczej uciążliwy. Pytanie czy po przejściu się do prosytytuki coś się zmieni?

Gość 30 lat niewinny
Jeśli mam się z tym pogodzić, to jaki jest sens dalej brnąć w życie skoro możliwe że nie ma przede mną perspektywy na założenie rodziny. Nie lepiej zabrać pieniądze, ziwedzić świat a później se strzelić w głowe?

Gość gość
W tym wieku, to albo się weźmiesz za siebie i z braku chętnych skorzystasz z agencji, albo już do końca życia takim zostaniesz. Więc dobrze przemyśl sprawę.

Gość gość
jezeli twoim problemem jest to ,ze nie masz doswadczenia to idz do prostytutki -proste -masz ,30 lat a sex zacznie cos przedstawiac jak sie zakochasz .

Gość gość
A ja jestem fajną, młodą, zgrabną i podobno ładną dziewczyną i szukam fajnego faceta do małżeństwa, sexu, dziecka. Rodziny i pomimo urody trafiam na takich co sex jak zwierzęta właśnie.

Gość 30 lat niewinny
Tylko Jak czytam niektóre opinie to rzadko się zdarza taka prostytutka która naprawdę da doświadczenie chłopakowi. A cały czas coś robie aby poznawać nowe kobiety, rozwijam się. Chodzę w nowe miejsca, nie jestem dusi groszem. Podróżuje bo lubię. Z powodu tego iż długo zostawałem bez panny moje otoczenie stało się dla mnie bardzo wrogie i musiałem wyjechać za granicę. Ale nie porzuciłem moich zasad. Czemu kobiety teraz wymagają aby facet był jakimś bogiem seksu? czemu chcą faceta który miał kilka już związków?

Gość 30 lat niewinny
według kolezanek wygladam normalnie, przecietnie.

Gość gość
Ten świat jest p**********y człowieku. Ja jestem nikim. Trądzik zniszczył mi całe najlepsze lata, mam 24 lata, bez żadnego doświadczenia. Jako dzieciak miałem poniżej przeciętną inteligencję. Wykształcenia nie mam żadnego. Za to mam nerwicę plus kompleksy z tym związane. Ja mam zamiar popełnić samobójstwo w przyszłości. To nie żaden żart ! Ludzie to też niezłe k***y.

Gość 30 lat niewinny
Też nad tym myśle coraz częściej, ale jednak jeszcze trzyma mnie to ile jeszcze rzeczy muszę zobaczyć, ile miast odwiedzić i wogóle. Uwielbiam podróże i chcę zwiedzać świat, chce zobaczyć jak żyją inni ludzie w innych krajach. Ale samotne zwiedzanie świata jest smutne. A z koleżankami i kolegami to jednak nie to samo jak by się było z tą dziewczyną. Tak jak normalni ludzie. 24 lata? to jeszcze masz szanse.

Gość gość
Szanse ? Do prostytutki bym mógł się przejść. Najlepsze lata mnie ominęły. Jedynie to mógłbym korzystać z usług dziwek i różnych klubów dla samego seksu. Tylko, że mi na tym kompletnie już nie zależy. Rodziny też nie zamierzam zakładać. W dodatku nie chcę mi się chodzić do pracy za nędzną kasę i wegetować dla samego przeżycia.

Gość 30 lat niewinny
Co ty opowiadasz ja mimo bycia prawiczkiem dobrze wspominam moje lata młodości. Wyprowadz sie z domu, od rodziców. Możesz wyjechać za granicę, ja jestem w Angli tutaj jest całkiem inny standard życia, i nawet jak zarabiasz najmniej to stać cię na rozwijanie siebie samego. Masz w tym wieku tak dużo możliwości. Mi kiedyś nie pozwalały zasady moralne brać udziały w takim seksie teraz widzę że się myliłem. Ale ty masz inne poczucie wartości seksu więc masz jeszcze szanse.

Gość gość
Słabo znam angielski. To nie ma znaczenia, ze mam inne poczucie seksu. Nie chcę mi się też szukać kobiet na seks. Szukać można i tak z tego wielka dupa wychodzi. A jeśli człowiek ma wymagania, to już całkowicie można upaść na głowę. W dodatku nie mam poczucia własnej wartości. Mam nerwicę i zaburzenia lękowe. Ogólnie jestem chorowity. Teraz doszły problemy z uszami. Lepiej skończyć ze sobą za jakiś czas ;) Gdybym miał np 17-18 lat i inną psychikę, to miałbym większe chęci na takie bajery niż teraz.

Gość gość
Zastanów się, bo jak poznasz dziewczynę i powiesz jej że jesteś prawiczkiem, to znowu ucieknie. A tak zobaczysz jak to jest z prostytutką i przynajmniej będziesz wiedział potem jak zabrać się za dziewczynę. Druga możliwość, to znajdź sobie jakąś zdesperowaną samotną mamuśkę z dzieckiem i powiedz jej, że świata poza nią nie widzisz, to ona raczej nie ucieknie od ciebie.

Przestań się dołować Autorze. Nie rozumiem stwierdzenia, że niewinność od Ciebie aż promieniuje. Czyli co? Ogólnie jesteś nieśmiały, wycofany? Może za bardzo Ci zależy.Poszukaj kobiety do seksu bez zobowiązań. Niekoniecznie księżniczki z bajki. Wydajesz mi się zbyt wrażliwy żeby iść do prostytutki. Ale jestem tylko kobietą więc możliwe, że się nie znam. :)