Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak singielka może tanio spędzić święta?

Polecane posty

Gość gość

Mozliwości jest dużo, u rodziny, u znajomych, ale tam trzeba cos przynieść, żeby nie było awantury. jak się ma faceta z którym związek dynda na włosku- pogodzić się z nim, powiedzieć parę pierdół o uczuciach i przywiązaniu i niech zaprosi do siebie ( oczywiście moment pocałunku się odwleka, przeciagnać do następnego dnia , potem cos wymyślisz, poza tym można się powołać na najstarszą kobieca wymówke-mam okres. Jedzenie? Nic prostszego- zrobiłam ale nie wyszło, zapomniałam, itp., najlepszy jest wariant mieszany. Jemu można powiedzieć, żeby się wykazał jak mu zależy i zrobił coś dobrego. I zrobi. No i jakaś wycieczka ,żeby nie było możliwości przytulenia ciebie, czy nie daj Boże pocałunku. Powołuj si.e przy tym na zmeczenie, niech Ci zapewnu spanie osobno, najlepiej w innym pokoju- będziesz mogła wysyłać smsy , maile do swojego prawdziwego faceta. I koniec tematu. Ja tak robię i jest dobrze. Najważniejsza jest wiarygodność. to ,ze ktoś dzwoni ? Tłumacz,ze az pracy, dostajesz sms o późnej albo wczesnej porze? To z sieci, banku, od wrózki, itp. I koniecznie podtrzymuj kontakt z frajerem.

Gość gość
dobre...