Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie mi się nie chce jechać z chłopakiem na miniwakacje :(

Polecane posty

Gość gość

mamy jechać na Wielkanoc do spokojnego miasteczka, połazić po górach, zobaczyć zamki, odpocząć trochę, ale okropnie mi się nie chce :( lubię moje miasto i każdy wyjazd to dla mnie lekka trauma, ponadto finansowo trochę mi łyso - cała impreza to ponad 5 stów za 3 dni - 1000 za nas oboje. szczerze, to wolałabym sobie kupić parę pierdół, wiem, że to egoistyczne :( najgorsze jest to, że on na to czeka od miesiąca, pyta, kiedy kupić bilety, spodziewa się, że przyjemnie spędzimy czas, będzie seks... a mnie libido coś ostatnio spadło, więc tym bardziej mi się nie chce :/ nie wiem co zrobić, zmusić się i pojechać, czy sprzedać mu jakąś bajkę? bo jak powiem prawdę, to wiem, że wyjdę na skończoną egoistkę, a sporo ostatnio wkładam w ten związek

Gość gość
życie jest za krotkie zeby robić rzeczy, na które nie mamy ochoty :)

Gość gość
Powiedz ze nie masz kasy, jak postawi wyjazd to jedz, a za kase ktoea zaoszczedzisz kup sobie te p*****ly.

Gość gość
Powiedz, że wolisz kupić sobie nową prostownice i rajstopy niż jechać z nim w fajne miejsce :o

Gość gość
właśnie zaproponował, że opłaci mi wyjazd, kiedy powiedziałam, że finansowo może być ciężko, ale odmówiłam, bo nie chcę, żeby tak to wyglądało. a pierdoły to raczej nie prostownica, tylko nowe okulary korekcyjne, bo w starych powoli przestaję widzieć :/ no i jest kwestia jego urodzin też - patrzył na stację do lutownicy, a najtańsze zaczynają się od 200 zł

Gość gość
dylemat też to życie łóżkowe - nie mieszkamy ze sobą, więc seks nie jest za częsty, ale od 2 tygodni mam spadek, nie myślę o seksie prawie wcale, a jeśli już to w kontekście wyjazdu :( jeśli nie będę miała ochoty, to w grę będzie musiał wejść alkohol, a ostatnio staram się ograniczać

Gość gość
nikt nie doradzi? :(

Gość KrólGór
czasem wydaje się, że będzie hvjowo, a jak pojedziesz może okaże się, że jest fajnie. Później będziesz narzekać, że chłopak nigdzie ciebie nie zabiera, bo zawsze słyszał 'nie'. I później nie będziecie mieli żadnych wspomnień, tak jak to było w moim związku. Jedyne wyjścia to las koło blokowiska i ew. miasto, ale z mojej inicjatywy i jeszcze słuchałam narzekania, że knajpa jest za droga, a tak to żadnego spontana nad morze czy jezioro czy gdziekolwiek, gdzie moglibyśmy być sami, a byliśmy kilka lat ze sobą. Jeśli chce za ciebie zapłacić to czemu nie. Później jakoś mu to zwrócisz, jeśli jesteś honorową osobą i tak działa wasz związek. Też miałam taki 'spadek libido' (a miałam 23-24 lata), więc nie jest to raczej normalne. Nawet mi się tego "samej" nie chciało robić przez kilka miesięcy :D. Nie wiem od czego. Powinno wrócić. Może jesteś zmęczona, może on ciebie nie pociąga, albo macie za długie przerwy i nie czujesz tego przywiązania. A może nie chcesz jechać, bo nie chcesz spełniać tej 'powinności'? Ja czasem nie miałam ochoty, a oczywiście musiałam znosić jego dobieranie się.

Gość gość
KrólGór, chyba masz rację w sumie...dzięki za to, co napisałaś :)

Gość KrólGór
Może jak pojedziecie i będziecie sami to trochę się "nagrzejecie" :D. U nas też było kiepsko z warunkami. Później każdemu odwala. Wiadomo, że on ma to też zapewne w planach, ale tak już jest :P To w końcu facet

Gość gość
chciałabym mieć takiego faceta. ..żeby takie coś mi któryś v zorganizował:/

Gość gość
A moze po prostu miejsce wyjazdu ci nie odpowiada? Ja np. nie przepadam za gorami i zdecydowanie bardziej wole morze. Ostatnio bylam z chłopakiem w swietnym hotelu w Sopocie http://bayjonnhotel.pl/, bardzo dobrze wspominam ten wyjazd. Może jeśli zmienicie cel podrozy będzie bardzie pozytywnie nastawiona?