Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwidlam sie dla innego a on powo

Polecane posty

Gość gość

Rozwiodlam się dla kogoś kogo pokochalam a on powoli się odsuwa ma zone i zlapalam go na gorącym uczynku jak flirtowal z inną. Tłumaczył mi się ze ona to nic nie znaczy tylko pisza ze sobą a mnie to zabolalo i to bardzo.Powinnam się usunąć ale za dużo o nim myślę ale ciężko mi z tym i nie radzie sobie z myślami jak bardzo mnie skrzywdzil:-(

Gość gość
Krama ty skrzywdziłaś męża moze macie nawet dzieci, nie wiem, a teraz inny facet krzywdzi ciebie, takie jest zycie. A dlaczego skoro ty zostawiłaś meża on nie zostawił żony?????

Gość gość
ales głupia:-( po pierwsze po co sie tak spieszyłaś, gdyby facetowi zależało to by sam pierwszy wział rozwód i walczył o ciebie. Ty myslałas naiwnie ze jak sie rozwiedziesz to on sie rzuci z piescionkiem na ciebie...echhhh głupia ty./....

Gość gość
0/10 idiotyczne prowo stworzone przez jedną z tych co nadają na kochanki. Zbyt oczywiste :o

Gość gość
Tak to było naiwne ..ale nigdy nie kochalam Meza a on był decyzja dla mnie zeby to zrobic

Gość nowa fenix
znałam taką historię gdzie koleś, który był żonaty z jedną a z druga miał wręcz jawny romans.Kiedy postanowił się rozstać z zoną kochanka była wręcz w siódmym niebie że w końcu po 3 latach romansowania spełniło się jej marzenie. Postanowiła również szybko rozstać się ze swoim mężem. Jednak jak okazało się po 4 miesiącach ów koleś ożenił się po raz drugi z drugą kochanką. Jak widać facetowi który zdradza nigdy nie należy wierzyć do końca.

Gość gość
Tak to było naiwne ..ale nigdy nie kochalam Meza a on był decyzja dla mnie zeby to zrobic

Gość gość
To jest racja, nasz romans jest... a może trwał..4 lata zaczelam cos juz dawno podejrzewać a kiedy chciałam to zakończyć to mi nie pozwalał odejść niech żyje naiwność, masakra jaka ja byłam głupia i nadal chyba jestem ze nadal myślę o nim i sama się ranie.

Gość gość
może przestań się tak mocno rozwidlać :classic_cool:

Gość gość
0/10 idiotyczne prowo stworzone przez jedną z tych co nadają na kochanki. Zbyt oczywiste x hahahahaha zabolało jakąś idiotkę co się rozwiodła dla cudzego męża i dostała kopa w zad hahahahahahaha

Gość gość
Nogi jej się rozwidlają dla jakiegoś żonatego faceta. Nieładnie.

Gość gość
Dlaczego gościu z godz 14.56 i 15.05 mnie obrazasz za kogo się uwazasz

Gość gość
niedojrzali ludzie, 20-30latki na poziomie umysłowym 5 latka... bo ONA SIE ZAKOCHALA, TO ona musiala zostawic męża... nie rozumiem jak mozna zostawić faceta, porządnego faceta ktory sie z tobą ożenił, kocha cię dla jakiejs chwilowej milostki; dla mnie takie kobiety są niedorozwniete umyslowo. Juz bardziej rozumiem faceta bo wiadomo ze facet to swinia, ale żeby baba zostawiala męza to tego nigdy nie zrozumiem.