Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anwen czy Blondbunny?

Polecane posty

Gość gość

Z która z blogerek bardziej sie zgadzacie jesli chodzi o podejscie do pielegnacji wlosów?

Gość gość
Zdecydowanie BB.

Gość gość
Z tych dwóch bunny ale lubię jeszcze kokardka-mysi przynajmniej rzeczowe porady i kobieta jest fryzjerką.

Gość gość
akurat mysia totalnie zaniedbala bloga. blondhaircare kiedys lubilam, a teraz nawet juz tam nie wchodze.

Gość gość
Blondeme jeszcze lubię .

Gość gość
mysia??? haha na jej blogu jak sie pojawi raz na miesiac krotka notka to juz duzy plus nie wiem jak teraz ale zrazila mnie do siebie. kazdy ma jakies rzeczy do roboty ale zeby totalnie olac blog? to trzeba by zawiesic. Blond bunny i anwen lubie na tym samym poziomie. Moze ciut bardziej blond bo ja tez jestem blond :))

Gość gość
mysia nie jest fryzjerka z wykształcenia jak ktos wyzej napisał. poprostu sie tym interesuje i otworzyla salon ale szkoly w tym kierunku nie ma i to prawda ze bloga olała

Gość gość
zastanawiam sie dlaczego blondregeneracja juz nie pisze- a szkoda, bo lubilam jej blog. Eve nie dodala juz od tygodnia nowej notki, pewnie urodzila. :) A Anwen moim zdaniem dobrze zrobila, rozjasniajac wlosy- nie dosc, ze wyglada lepiej, to pewnie od teraz notki tez beda ciekawsze, skoro jej wlosy nie sa juz idealnie zdrowe. Natomiast do BHC zrazilam sie, sama nie wiem czemu... pewnie dlatego, ze sie przyjazni z Olfaktoria, a jak wiadomo, z kim przestajesz- takim sie stajesz.

Gość gość
BB ma problemy zdrowotne wiec tez nie pisze.

Gość gość
o BB czytalam, ale ona wszystko wyjasnila i jest to zrozumiale. Niektorzy opuszczaja bloga z dnia na dzien i nawet nie racza nic wyjasnic

Gość gość
BB strasznie jechala po wlosomaniaczkach, ale takiej choroby jak cdiff nie zycze nikomu...

Gość gość
Zdziwilo mnie, jak niewiele Anwen ma wlosów :(