Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilonia

w oczekiwaniu na dwie kreski :)

Polecane posty

Hej pare miesiecy temu odstawilam plastry i wzielismy sie do roboty po poerwszym miesiacu zrobilam test wyszedl negatywny i wrzucilam do torebki po jakims czasie okazal sie dodatni cieka kteseczka jasna ale byla zrobilam drugi to samo cieszylam sie jak glupia ale zaczelam krwawic maz zawiozl mnie szybko do lekarza ale nic na usg widac nie bylo pani ginekolog powiedziala ze testy klamia nawet mezczyzna wychodza dodatnie....plakalam strasznie mysle ze to byla ciaza ale nie dotrwala minely dwa miesiace wlasnie dzis mija termin okresu w pon zrobilam test byla Jakas tam kresunia cien kreski we wtorek powtorzylam znowu to samo....jutro zrobie kolejny test i zobaczymy Czy ktoras z was tak miala ze testy zawodzily?trzymajcie kciuki

Gość gość
Mnie testy nigdy nie oszukały zrobiłam ich bardzo dużo w swoim życiu. Jak 2 ostatnie wykryły ciążę to krechy były bardzo wyraźne, choć podobno słaba druga kreska też może ją zwiastować. Jeśli facetowi wyjdzie pozytywny test może to oznaczać chorobę, a nie tylko jakiś tam fałszywy wynik.

Antje29 milo ze ktos jest tez czekasz na dwie kreseczki? Od kiedy sie starasz

Naczytalam sie o tym duzo...naprawde ta pani ginekolog byla najgorsza jaka spotkala w zyciu ale wtedy wyjscia nie mialam milo przeczytac ze testy sie nie myla i nawet ta cienka kreseczka to pozytywna wiadomosc ale po ostatnich doswiafczeniach jakos nie dokonca umiem sie cieszyc z tej kreseczki :(

O ciężę staramy się od roku. Teraz biorę bromergon bo moja prolaktyna za dużo podskoczyła do góry. Na początku listopada miałam ciążę biochemiczną :(

Gość gość
A ja bym tak często tych testów nie robiła, bo to bez sensu. Poczekaj lepiej kilka dni jak faktycznie jesteś w ciąży to lepiej zaczekać i zobaczyć bardziej wyraźną kreskę niż robić je codziennie i widzieć tylko cień drugiej kreski. Im starsza ciąża tym ta druga kreska będzie wyraźniejsza.

Antje29 kochana bardzo to przykre ale zobaczysz ze niebawem zobaczysz ta druga kreseczke a ciaza biochemiczna to taka ktora jest ale wczesnie sama sie roni? Kiedy spodziewasz sie oktesu ? Co do tych testow latwo sie mowi gorzej wytrzymac ale od poniedzialku pare dni minie do jutra pozatym bedzie to dzien po spodziewanym @ wiec mysle ze pora najwyzsza i ze i tak dlugo wytrzymalam z moim harakterkiem :)

Ilonia Trzymam za ciebie kciuki! Ja miesiączkę mam dostać 31. Chociaż w tym miesiącu (w końcu) wystąpiła owulacji 12-13 dc czyli szybko bo moja II faza trwa 14 dni i może być 29.

co do ciąży biochemicznej-tak to bardzo młoda ciąża która roni się sama. Mi miesiączka spóźniała się 4 dni ale zdążyłam zrobić już 4 testy i wszystkie były pozytywne. Czułam że coś jest nie tak bo bardzo bolał mnie brzuch.

Antje29 a nie kusi Cie zeby wczesniej zrobic test ja wiem ze to zle ze mozna sie zawiesc bo moze byc ciaza biochemiczna...ja tez ja mialam to bylo na pewno To skoro dwa testy pokazaly jakies tam kreski do tego moj okres nigdy mnie tak nie bolalo i tak nie krwawilam dlatego tak bardzo sie boje i dlatego napisalam mysle ze juz wszyscy Maja mnie dosc mecze wszystkich ta moja ciaza testami owolacyjnymi testami ciazowymi bardzo sie boje tego jutrzejszeg testu ale czuje sie jak bym w ciazy byla a ty masz jakies odczucia mialas plodne wiec na pewno sie udalo woerze w to i trzymam kciuki

Ja robiłam test...Wyszedł delikatnie pozytywny,ale biorę to za wadę testu,bo pewnie tak będzie. Ja się czuję normalnie. A ty? Zdarzyło się coś co ci dało do myślenia? Daj znać jutro jak tylko zrobisz test :)

No czyli moja krew tescik musi byc haha no jasne ze dam znac kurcze delikatnie pozytywny jak moj z poniedzialku i wtorku i to wlasnie meczy bo niby jest a w sumie malo co znaczy...muli mnie z rana w glowie mi sie kreci w sumie w ciagu dnia tez ale rano jest najgorzej jestem calczas spiaca i zmeczona ale czasem przesilenie wiosenne tak dziala i mam duze cycuszki i bola sutki ale czasem przed okresem tez tak mam i nie wiem wszystko da sie wytlumaczyc ja jeszcze ponad tydzien bede w pracy to moj ostatni test zanim wroce do domu 4 do tej pory na pewno sie wszystko wyjasni :)

Jest druga krecha i to dosc gruba!!! A prawie jej widac nie bylo wystarczyly trzy dni jupi ta ze twoj lekko pozytywny napewno za pare dni bedzie mocno pozytywny :)