Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17 letnia siostra moje żony.

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat od 3 lat jestem żonaty i kocham moją żonę a problem jest jeden 17 letnia siostra która mną zawładnęła choć tego nie chciałem i teraz mam piekło bo niby twierdzi , że się zakochała. Jest atrakcyjna nie powiem , że czasem nie miałem takich myśli jak każdy facet 17 lat 175 cm długie nogi , opalona i rude kręcone włosy a twarz aniołka jak kiedyś szliśmy ulicą ja , żona i ona to faceci uderzali w latarnie. Problem zaczął się w wigilię gdy podczas życzeń świątecznych i dzielenia opłatkiem polizała mi ucho językiem i szepnęła przeleć mnie w toalecie. Następnie siedzimy przy stole ja w środku , żona po prawej ona po lewej i myślałem , że jest już spokojni gdy nagle poczułem rozpinanie rozporka i jej rękę w moich slipkach i dobrze ,że teść podał wino to powiedziałem , że rumieniec od wina a ta mała jeszcze się rechocze i ręką coraz bardziej. Następnie wchodzę do toalety a ona za mną i mnie całuje powiedziałem , żeby przestała a ona mi mówi , że mnie kocha już jak miała 13 lat. Mówię , że powiem jej siostrze a ona do mnie , że dobrze bo ja powiem , że to ty mnie wziąłeś i to siłą i tak Ci nikt nie uwierzy bo ja jestem aniołkiem ( chodzi do katolickiej szkoły i ma średnia prawie 5,0) I od tego dnia trwa mój koszmar wpada do nas do domu bo szkołę ma w naszym mieście i jeszcze często nocuje , któregoś dnia śpię z żoną ona mi w nocy wysłała sms dobrze , że ja odebrałem a tam chodź leżę naga za ścianą i zrób mi minetkęusmiech.gif Co mam robić jak powiem żonie to konie , bo mi nikt nie uwierzy , że ona , jak się z nią zadam tym bardziej będzie koniec bo wątpię żebym kiedyś nie wpadł .

Gość gość
Jestes gnida ze nie potrafisz tego uciac w zarodku...

Gość gość
zrób tą minetkę, znudzisz się jej, w końcu taki wiek, a co będziesz miał za frajdę to będziesz miał

Gość gość
Nagraj gówniarę jak Cię szantażuje i po kłopocie.

Gość
ale żałosne prowo prawika :O

Gość gość
Od mojej szwagierki siostra-malolata tez tak probowala robic. Mij brat jej tak przywalil w gebe, ze az sie poryczala. Potem probowala zwaluc na niego, ze niby ja molestowal, to powiedzial jej wprost, ze jak bedzie mial z jej powodu problemy i straci prace idac do wiezienia to jak wyjdzie to jej tak buzke przefasonuje, ze juz nawet k*******m nie zarobi... Rodzina byla w szoku, ale u nas na takie zachowania reaguje sie odrazu. Ja bylam molestowana przez wujka, to dostal odrazu kopa w jajka i przestal. Zboczencow co ich swedzi miedzy nigami trzeba traktowac brutalnie, bo mysla sobie ze inni ludzie to ich zabawki... A tobie widac podiba sie ta gierka... Szkoda twojej zony, ktora ma siostre k***e i meza debila... Ktory nie wie po co sie zenil...

Gość gość
ale prowo