Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katastrofa samolotu

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie? Ja jestem w szoku

Gość gość
ja też, nigdy nie bałam się latać...nawet to lubiłam...teraz zaczynam się bać...nie awarii, tylko że nie wiadomo co za oszołom może zasiąść za sterem :(...

Gość gość
jedno co jest tez głupie, to ze w sumie to wszystko stało sie po czesci przez poprzednie systemy zabezpieczajace przed terroryzmem. Gdyby drzwi nie były az tak wzmocnione, dąłoby sie je wywazyc. A oni znów chca cos zrobic nowego, zeby zabezpieczyc przed i taka sytuacja, tzn pilot nie bedzie mogł pozostawac sam... i co to da? Kazdy moze byc swirem, czy oni tego nie jarza? A z kolei jak ta osoba co ma pilnowac pilota, kiedy drugi wychodzi do kibla, go np. zaatakuje? To nie ma wszystko sensu

Gość gość
Szok! Wcisneli wam to co chcieli, a wy łykacie, jak pelikany. Tak szybkie i ciężkie oskarżenie, praktycznie bez szczegółów, twardych dowodów, na podstawie uszkodzonej 1 skrzynki i własnego mniemania, świadczy o tym, że trzeba coś szybko ukryć!

Gość gość
nie mogą wykorzystać tego incydentu lotniczego tego zniszczenia samolotu i przybić to Putinowi albo DżihaDYSTOM?

Ale co Was tak dziwi? To nie pierwszy taki przypadek ze pilot celowo rozbił samolot. Np parę lat temu pilot celowo rozbił samolot gdzieś w Azji. Tamten z tego co pamiętam miał problemy finansowe, w przypadku samobójstwa jego rodzina nie dostałaby pieniędzy z ubezpieczenia więc postanowił rozbić samolot. Ale śledczy doszli do tego że to było samobójstwo.

Gość gość
nie ma swiadkow ,wiec nie poznamy prawdy!

Gość gość
Patrze na zdjecia tych mlodych cudownych ludzi:) pelnych zycia ludzi, z bolu az w sercu sciska .

Gość gość
ileś tam niemek pozostanie dziewicami