ania7704 0 Napisano Marzec 26, 2015 Miałam już kiedyś doczynienia z tabletkami antykoncepcyjnymi, postanowiłam do nich wrócić. Wieczorem czułam wszystkie objawy tego że dostanę miesiączki więc wzięłam pierwszą tabletkę, rano jedna okazało się że żadnego krwawienia nie ma. Nie wiem co teraz robić czy przerwać branie tabletek czy dokończyć? Kiedy dostanę miesiączkę?Biorę już dziś 3 tabletkę jednak na żadnym forum nie dostaje odpowiedzi co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2015 A po co brałaś skoro nie było krwawienia? Może jesteś w ciąży skoro nie ma okresu. Zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobranasza 0 Napisano Marzec 27, 2015 Hej, znajdziesz odpowiedzi na takie wlasnie dziwne pytania dotyczace antykoncepcji na stronie organizacji kobiecej Women Help Women https://consult.womenhelp.org/pl/page/447/contraceptives Jesli sama sie nie doszukasz, napisz do nich po prostu, odpowiadaja po polsku i bardzo szybko info@womenhelp.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 I dać takiej tabletki! Tabletki się bierze z pierwszym dniem miesiączki a nie podczas bólów ją poprzedzających. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania7704 0 Napisano Marzec 28, 2015 Zbędne są tu negatywne opinię. Wiem pomyliłam się mam nauczkę żeby nigdy tak nie robić, jadnak czasu nie cofnę a miesiączki nadal nie mam. Ciąża jest wykluczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach