Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDR

wózek

Polecane posty

Gość gośćDR

Witam wszystkie kobietki :) Jestem w ciąży rodzę pod koniec maja. Nie wiem zupełnie jaki wózek wybrać. Jaką gondolę czy dużą ???? Do którego miesiąca życia dzieci jeżdżą w gondoli ???? Czy kupować folie przeciw owadom ???? Zastanawiam się nad Hartanem vip 2015 ale nie jestem przekonana do tego czy nie ma za małej gondoli ???? Pomocy !!!

Gość gość
Ja zdecydowalam sie na peg perego book s pop up modular, czy jakos tak :) i jestem zachwyvona. Kompaktowy, lekki, sklada sie jedna reka, sklada sie razem z gondola i inne bajery, ma bardzo dobry fotelik. Wyglada na nieduzy a jak sprawdzilismy dlugosc wkladki gondoli z tymi "duzymi" krowiastymi to sir okazalo ze jest taka sama. W rankingach stoi bardzow wysoko, na 1 i 4 miejsvu, zalezy jaki ranking. Cena do najmniejszych nie nalezy ale jak myslisz o hartanie to cie stac :) jest od hartanow nawet tanszy chyba. Polecam

Gość Sunsina
Od razu Ci powiem kupuj coś wielofunkcyjnego najlepiej coś w tym stylu - http://www.ewozki.eu/pl/c/Wozki-wielofunkcyjne/2 patrz żeby było 3w1 bo to naprawdę będzie spora oszczędność, w tej chwili te wózki są tak skonstruowane, że będzie można się zmieścić w 2tys. za wózek który praktycznie starczy na cały okres dla dziecka. Czasami ludzie wydają po 1000 zł ale takie wózki bardzo często nie spełniają późniejszych oczekiwań matek i zaczyna się kombinowanie i dokupowanie jakiś elementów, a bardzo często kupno innego wózka.