Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siwiec i Doda obie brzydki i obleśne, to żadne piekno

Polecane posty

Gość gość
Handel kobietami? Narkotyki? Te dziewczyny by zeszły z tego świata szybciutko jakby ćpały żyjąc w tak szybkim tempie, to jest margines... nie masz pojęcia jaka jest praca modelki, czasem mają po kilka pokazów dziennie, śpią po 3 h wtedy, trzeba się napracować żeby gdzieś dojść w tym świecie gdzie tu miejsce na patologię, ćpanie, etc to ja nie wiem ale wiem, że nie masz pojęcia o tym świecie, mieszasz pojęcia.

Gość gość
Możliwe, że jest tam więcej homo etc, ale zwróć uwagę na to, że modelka ma prezentowac CIUCHY, nie siebie. Idzie na wybiegu i co, jak ludzie będą się na nią gapić a nie na ciuch, czy o taki efekt chodzi? NO NIE. Obczaj Magdalenę Frąckowiak, Annę Jagodzińską, Ewelinę Skrybuś, Kasię Struss. One wyglądają ciut inaczej:) P.S Ale aniołki Victoria's Secret są już z reguły bardziej podobają się facetom :). Tylko one bieliznę prezentują

Gość gość
jasssssssssssssne poczytaj sobie właśnie dlatego żeby to wytrzymać to ćpają na skalę przemysłową Rubik, to jest szczyt tam gdzie się wspięła docierają nieliczne po bardzo trudnym wyścigu, zaprawionym smakiem spermy fotografów, menadżerów i tak dalej reszta jest mielona w tej fabryce jesteś naiwna

Gość gość
A ty jesteś cieciem, bo nie masz żadnej wiedzy o tej branży, a najwiecej się mądrzysz :D