Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy patologia w slumsach ma jakieś obowiązki

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj idąc do pracy na drugą zmianę zauważyłem taki fakt: obok zakładu w którym pracuję jest slums przed nim syf jak cholera a żul i żulica siedzą obok i wygrzewają się na słońcu. Szlak mnie jak coś takiego widzę

Gość gość
Ups

Gość Żul slumsowy
A co zazdrościsz? Przynajmniej jestem wolnym człowiekiem a ty paszoł do fabryki tyrać za marne grosze to ja z mopsu więcej wyciagam a koło slumsu to mi ci od zieleni miejskiej posprzątają mi za to nie płacą

Gość gość
:-)

Gość gość
Mops ci tak nawali tej kasy ze ze kieszeni brak zebyvje schowac. 310zl na miesiac. Siejesz propagande, ludzie mysla ze miodzio tak niemiec pracy i powoli zdychac z glodu

Gość gość
a do czego się polskie brudasy nadają?

Gość gość
Wkurzyło mnie to ponieważ od rana zanim poszedłem do pracy natyrałem się koło domu żeby doprowadzić posesję do porządku po zimie i jeszcze do ciężkiej pracy na drugą zmianę a tacy siedzą bo im się przecież należy. To może niech panie z mopsu przyjdą im posprzątać no bo jak to wygląda taki obraz miasta

Gość gość
Jakos kiedys sie nadawali. "Demokracja"ich wyzucila poza nawias pozbawiajac pracy(likwidacja fabryk i zakladow) . Teraz sa brudni zli i pijaki. To tak jak z tym murzynem, zrobil swoje teraz moze odejsc. Jeszcze ciebie moze taka sytuacja dopasc. Dastaniesz takiego kopa od panstwa ze na ulicy wyladujesz. Zostanie ci smietnik, i pogarda gowniarzy ktorzy nic niepojmuja z tego co sie wyrabia w tym dziwnym kraju.

Gość gość
bidulek, przytulam do piersi

Gość gość
Tacy co im syf i zeszłoroczne chaszcze pod oknem nie przeszkadzają się nie nadawali i nie nadają do niczego

Gość gość
:-)

Gość gość
Chichrol sie chichrol:-P