Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiamojedzidzi

Wczesna Ciaza

Polecane posty

Gość sylwiamojedzidzi

Hej dziewczyny zapraszam na pogaduchy kobietki ktore sa we wczesnej ciazy ja jestem 4i pol tygodnia dzisiaj bylam u lekarza(po dwoch pozytywnych testach)gin powiedzial ze jeszcze nic nie widac kazal przyjsc za tydzien a ja zaraz zwariuje

Gość gość
A po co za tydz??? Serdudzko w 7 tyg bije wcEsniej nie zawsze po co sie strrsowac??? Zreszta 4 tyg ciaza moze miec jeszcze fatalny koniec... A o czym chcesz plotkowac idiotko?? Objawy wustepuja od 6-7 tyg a teraz to mozrsz na okres czekac bo moze ciaza biochemiczna byc a ty juz staraczka-sraczka pabikujesz. Zal!!!!!!

Gość gość
Idiotko -autorko wez tak na luzie prEczytaj swoj temat i pomysl czy to ma sens??? W 4 tyg ciaza to jeszcze nie do konca ciaza zero objawow, chyba ze sobie wkrecasz to juz masz full objawow, a na dobra sprawe 4 tydz to trrmin miesiaczki ktora jeszcze moze nadejdzie. Moze to buc ciaza pozamaciczna moze byc puste jajo plodowe jeszcE zarodka nie widac i serduszka wiec o jakiej ciqzy ty mowisz i o ploteczkach na tym etapie. Hahahha ile ty masz lat pustaku???