Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypowie się ktoś

To szokujące jest!

Polecane posty

Gość gość
Zawsze,ale to zawsze chodzi o pieniądze.Witam.Ja też posiadam chorobę zwaną poszukiwacz teorii spiskowych i mówię:nie trzeba szukać,wystarczy zobaczyć.Tyle tylko,że widzących mało.Ale nie ma się co martwić,ja w każdym bądź razie jestem przekonana,że za wsszystko przyjdzie im zapłacić.Za głodujących,cierpiących i poległych.I d!etego apeluje odmawiajcie walki za garstkę cwaniaków w obojętnie jakiej wojnie.

Cos mi się wydaje ze panika 2012 miała konkretny cel. Wszyscy myśleli ze te podziemne schrony, bazy, bunkry i podziemne kompleksy mieszkalne rzady przygotowują na rzekomy koniec świata ,kiedy owa data minela nikt juz nie wierzył ze cos jest na rzeczy ,mistrzowska dezinformacja ,no w końcu są od tego specjalistami. Oni musieli się do tego szykować od dawna nawet bardzo dawna, dlatego nie pytam czy tylko kiedy to wszystko jepnie?

Gość Wypowie się ktos
19:54 Ja nie lubię określenia teorie spiskowe bo, to brzmi właśnie jak jednostka chorobowa a jest jedynie logicznym tokiem myślenia, nic poza tym. Zaufanie-to jest dopiero jednostka chorobowa której należy się wstydzić. Przykład Hormony szaleją napatacza się druga osoba i odrazu obdarzamy ją zaufaniem a ona wystawia nas-mądre? -Nie. Brakiem zaufania wzbudzamy większą wiarygodność Na zaufanie trzeba sobie zapracować! Powinniśmy więcej wymagać od ludzi którzy są decyzyjni w naszej sprawie.

Kiedyś ludzie myśleli ze słońce krąży wokół ziemi,ba myśleli to za dozo powiedziane ,oni wierzyli uwczesnym autorytetom. A tych którzy bmysleli nieszablonowo w najlepszym przypadku wyśmiewany lub uciszano

Gość Wypowie się ktoś
Tak Pamiętam Masa tych schronów powstała wówczas i nie wyparowały nigdzie Istnieją. Nie wiem kiedy :(

Tylko ciekawe czemu u nas żadne nie powstały? Czyżby dlatego ze na poligonie się nie buduje schronów? Niemcy,Czesi,Holendrzy idt a my nic ? Nawet mamy polikwidowane stare ! W razie w to mamy przerabane