Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pomoglibyście temu dziecku,gdybyście byli bogaci??

Polecane posty

Gość gość
nie wole dac na schronisko dla zwierzat

Gość gość
szkoda mi jej

Gość gość
Ale czy przekazałbyś pieniądze jeśli byś mógł? Czy dał byś je dziecku,które ma szansę na poprawę swojego stanu zdrowia ?

Gość urzedowy harem kobiet
A ja mam następujace pytanie: Czy matka takiego dziecka dałaby sie na pokazywanie sie na kamerkach , no cóz nie trzeba sie rozbierac koniecznie, ale dobrym darczyńcom wypadało by sie odwdzieczyć, i prywatnie pokazac nago. Czy byś pomógł takiej kobiecie , bo już takie podobne widziałem, ale nie oceniam nikogo . No może tylko takich co widzą tam szmaty , odpowiednio wypadało podsumować.

Gość gość
ja pomagam tylko na siepomaga.pl

Gość gość
nie dałabym , wolałabym wesprzeć jakąś biedną dziewczynę z depresją, fobią, nerwicą czy inną chorobą psychiczną rujnującą zycie

Gość gość
Jesli ma dziecięce porażenie mózgowe to jak najbardziej ma szansę wyzdrowieć, przynajmniej do stopnia, w którym może samodzielnie funcjonować.

Gość gość
Ale ta dziewczynka ma 6 lat,nie ma zębów,nie chodzi,nie mówi, nawet nie przełyka sama śliny. 6 lat codziennej rehabilitacji,tak jak skarbonka bez dna,bo szanse na poprawę są niestety znikome...

Gość gość
wolę poamagać zwierzętom , dzieciom ostatecznie o ile są sierotami, a jak nie są to niech rodzice sami dbają

Gość gość
Up.

Gość gość
Współczuję rodzicom, ale szczerze mówiąc wolę pomagać w przypadkach, jesli ta pomoc ma jakiś sens, tzn. jest szansa na wyzdrowienie, niekoniecznie pełne, ale chodzi o jakaś widoczną zmianę, np. przekazałam kasę na operację serca u dziewczynki, która teraz wraca do zdrowia. Tu w najlepszym razie można mówić tylko o poprawie komfortu życia. Dla tych rodziców to szalenie ważne, ale stanu dziecka zasadniczo nie poprawi.

Gość gość
pomagam nowozelandzkim krokodylom , których los jest nieciekawy. bez naszej pomocy nie przetrwają

Gość gość
mój chłopak wysłał 20 zł fundacji wspomagającej Rysie , bo zostało ich tylko 100sztuk w Polsce :(

Gość gość
c*****o. tylko 20 zł i ile za to rysi uratują?

Gość gość
Anonimowy sponsor zakupił tej dziewczynce bardzo drogi sprzęt, był to wydatek ok.30 tysięcy złotych. Strona dziecka na fb :https://m.facebook.com/profile.php?id=1474398996138896 Dziewczynka nie chodzi,nie mowi,nie ma szans na poprawę....co to za życie dla takiego dziecka ?