poznamzwawy 0 Napisano Marzec 28, 2015 Witam, Jak w temacie.wiek 30 plus.....pracujaca.....oferty sponsorskie odpadaja.....ilosc dzieci bez znaczenia :) Ja32wawa,rozwodnik.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poznamzwawy 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 a "zajętą" jakaś się znajdzie??? pomailować......potem zobaczymy co wyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2015 to ja :) własnie szukam, żeby sobie pomailowac :) wiek 30+, rozwód..czekam na sprawę, dzieci mam, ale do maila nie załączam :) aaaa i pracę też mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Kwiecień 6, 2015 a po co ci akurat rozwodka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozwudka Napisano Kwiecień 6, 2015 jak mi dogodzisz to siem poznamy, potszebuje min. 25 centymetry :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poznamzwawy Napisano Kwiecień 6, 2015 "To ja własnie szukam, żeby sobie pomailowac wiek 30+, rozwód..czekam na sprawę, dzieci mam, ale do maila nie załączam" Hejka :) Napisz na maila szukamzwawy@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach