Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valerie89

Gry przeglądarkowe

Polecane posty

gracie w gry przeglądarkowe? napiszcie w jakie gracie obecnie i jakie są wasze ulubione. ja gram obecnie w: Anno Online (strategia, w której budujemy miasta na wyspach), Big Farm (gra farmerska, gdzie hodujemy zwierzęta i uprawiamy rośliny) i Pirate Storm (gra przygodowa o piratach). moje ulubione to: Plemiona 2 (strategia, gdzie budujemy swój zamek) i The Settlers Online (chyba najlepsza strategia jaka powstała). jak szukacie jakichś gier w które można grać na przeglądarce to poszukajcie tutaj: http://darmowe-gry-online-24.pl/gry-online-przegladarkowe.html

ja gram w tej chwili tylko w anno, ale kiedyś grałam sporo w forge of empires i plemiona 2 - polecam szczególnie ta ostatnią.

Gość gość
Ja gram w forge of empires.

Gość usia2387423
Widzę, że jest tu sporo osób pasjonujących się w grach online... Czy gracie też w któreś z gier, które są przedstawione w artykule, do którego poniżej zamieściłam link? :) http://www.moneygrabbing.co.uk/gry-online/

Gość Mile na el
Ja gram zacięcie w 25airports.pl to fajna zabawa dla fanów lotnictwa i nie tylko. Trzeba dużo główkować, co zrobić, żeby zarobić :) ogólnie gra jest darmowa, chyba że chcesz mieć więcej opcji to wtedy 3,99 za miesiąc. Ja gram na podstawowych i mi to wystarcza.

Gość Pima23
Też gram w 25airports.pl i zgodzę się że trzeba myśleć. Dlatego uważam że to gra dla dojrzałych graczy i fanów lotnictwa. Ja tam jestem zadowolona ale czasem faktycznie gotówki brakuje :P

Gość Matteuszeq21
Moją ulubioną aktualnie jest gra pociągi online http://www.railnation.pl/ mega wciągająca i grafika też bardzo przyjemna. Prowadzi się tam swoje przedsiębiorstwo, rozwija i liczy się współpraca w swoim mieście.

Gość markossss
Lubię sobie od czasu do czasu pograć w rpg Bloodwars. Z jednej strony gra jest wymagająca, ale z drugiej strony czytelna, także wiadomo o co chodzi, jak się do realizacji konkretnych zadań zabrać itp. Fabuła z pomysłem, porównując z innymi gierkami w których jest motyw wampirów, to tutaj historia jest dość oryginalna. Inna sprawa że rzeczywiście można sobie grę rozbudowywać, przedmiotów są tysiące, żeby je wszystkie odkryć to czuję że będę potrzebował wielu miesięcy.

Gość Polecam odwiedzic

Witam, zapraszam do galaktycznej zabawy www.oregame.pl , jest to Strategiczna gra przeglądarkowa w której wcie;asz się w role imperatora. Mnóstwo zabawy i możliwość poznania fajnych ludzi.Pozdrawiam