Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska007

gdy kobieta podrywa kobietę

Polecane posty

Gość ciekawska007

Witam wszystkich, jestem kobietą heteroseksualną ale ostatnio mam wrażenie, że jestem podrywana przez drugą kobietę. Wszystko zaczęło się w momencie, gdy powiedziałam jej że ją polubiłam. Jest 40 letnią,atrakcyjną kobietą starszą ode mnie o 13 lat, dość skryta i nieśmiała. Widujemy się na szkoleniach średnio dwa dni w tygodniu. Z tego co mi wiadomo jest singielką. Kilka razy przyłapałam ją jak zerka mi na posladki, w biust pomimo tego, że go nie eksponowałam, gdy jestem do niej odwrócona ewidentnie mnie obserwuje,w każdej możliwej sytuacji siada jak najbliżej mnie, ponadto kilka razy zdarzyło się,że będąc w moim towarzystwie oblizuje dyskretnie górną wargę. Pewnego razu, podczas powrotu autokarem ze szkolenia do Łodzi przechodząc koło mnie otarła się o mnie pośladkami niby niechcący,bo przeprosiła. Nie wiem czy to po prostu oznaka sympatii, albo skrępowania, a może czegoś innego. Podobno kobieta obserwując inne kobiety w swoim otoczeniu ocenia potencjalną konkurencję... Jak myślicie co powinnam mysleć? Przyznam szczerze, że nie czuję się komfortowo w tych sytuacjach, ale w pewnym stopniu mi to pochlebia. Czy powinnam się bać?

Gość gość
Nie boj się....ma ochotę na ciebie....

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f4/zakochana-w-kolezance-z-pracy-pomozecie-p_6129051 Tu masz kompendium wiedzy na ten temat:) a jesli nie chce ci sie czytac tyle stron to jedyne co moge ci poradzic to zachowywac sie w stosunku do kolezanki normalnie, bez przesadnej slodkosci. Bo nie masz pewnosci czy to tylko twoje domysly czy prawda a glupia z siebie zrobic jest latwo:)

Gość gość
idź na całość przecież krzywdy ci nie zrobi najwyżej wyliże ci dokładnie !!! :) 🖐️