Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zielone upławy i ból podbrzusza po luteinie.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 12 tyg. ciazy. Bralam luteine dopochwowo, ale pojawily sie uplawy. Najpierw zolte, teraz zrobily sie zielone. Dodatkowo mam bole w podbrzuszu od tego. Dostalam wczoraj od ginekologa globulki Pimafucin. Jedna zuzylam, ale dzis jeszcze gorzej, bo mi to wszystko wycieka razem z globulka, zielone obrzydliwe. No i boje sie, zeby to wszystko nie zaskodzilo dziecku.

Gość gość
upławy? znaczy że zlałaś się w majty, tak?

Gość gość
Tak debilu

Gość gość
Nikt nie pomoze?

Gość gość
do gina zadzwon niby jak ci ktos ma pomoc ?

Gość gość
Tez baralam luteine ale nie lecialo nic takievo. Czasem troszke zoltej wydzieliny. Zielona wskazujw eaczwj na grzybice albo inna infekcje tym bardziej ze boli cie brUch. Ja bym poszla do gin. Dal ci globulki na jakiwj podstawie?? Zrobi wymaz z pochwy? Czy cie leczy na oko? Pozatym ja wolalam brac duphaston doustnie bo prY lutwinie dopochwowej latwo o infwkcje. Tylko cena lutwiny 2,50zl a duphaston 40zl

Gość gość
Przeciez pisze, ze bylam wczoraj u gina!! Uplawy najpierw byly zolte, z czasem dopiero zrobily sie zielonkawe. Dal mi globulki, bo stwierdzil, ze to grzybica. Powiedzial tez, ze nie moge brac luteiny dopochwowo i zmienil mi na Duphaston doustnie. Cenowo tak samo, bo i za luteine j za duphaston placilam ok 40-50 zl. Chodzi mi o to, czy zanim globulki zaczna dzialac (wzielam dopiero jedna) to czy dziecko jest bezpieczne???