Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkatematu

Własny pokój od narodzin?

Polecane posty

Gość autorkatematu

Czy noworodek może spać u siebie w pokoju? Czy lepiej zaczekać np. do 3-4 miesiąca?

Gość gość
Ja szykuje dla dziecka pokoj osobny i tam bedzia stalo jej lozeczko. Zobacze jak to bedzie sie toczyc po narodzinach. Na wszelkj wypadek wstawilam sb tam lozko rozkladanr zebyn mogla sie przekimac i miec na mala oko.

Gość gość
u mnie dziecko spalo od poczatku w swoim lozeczku, w swoim pokoju. Wiadomo, ze na poczatku to troche niewygodne...ale jestem zadowolona ze swojej decyzji. Przy drugim dziecku na pewno postapie tak samo.pozdrawiam

Gość gość
a nie boicie się śmierci łóżeczkowej?bez kontroli?

Gość gość
a kto powiedział bez kontroli? u mnie coreczka tez ma juz uszykowany swój pokoik a tam jest kanapa dla mnie

Gość gość
ta kanapa jest konieczna? Nie wystarczyłaby elektroniczna niania i monitor oddechu?

Gość gość
z noworodkiem ktrory cały czas żre i sra od razu sie przeniesiesz do swojego łózka ;) ale możesz próbować go wyciągać co godz z łóżeczka :)

Gość gość
"żre" i "sra" :/

Gość ewelina546
Nie wiem czy od narodzin, ale od roku na pewno tak. Dziecko potrzebuje swojej przestrzeni do zabawy. Pokój powinien być przytulny i bezpieczny. Na ścianie teraz wiele mam, wiesza dekoracje z imieniem dziecka. Tu znajdziecie takie plakaty w formie krzyżówki z imieniem malucha http://posterilla.pl/ .