Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola2222222

Co zrobić kiedy on nie chce?

Polecane posty

Gość Karola2222222

Czesc,mam 23 lat i jestem z moim facetem od 4. Poza sfera seksualna wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wychodzimy razem na spacery, do kina, na wycieczki. Niestety pojawil się pewien problem, od jakiegoś roku spaliśmy ze sobą chyba z 3 razy.. Cały czas go prowokuje, namawiam, inicjuje i kompletnie nie wiem dlaczego to na niego nie działa. Mogę dodać tylko, że na pewno mnie nie zdradza, jestem przekonana o tym w 100%. Ponad to zdaję sobie sprawę z tego, że jestem atrakcyjna (wiele osob również mi to mówi), nie jestem nudna, mam hobby( tańczę, biegam), studiuję, chodzę na imprezy jak każdy w moim wieku, podróźuję. No ale co zrobić kiedy on w ogóle nie interesuje się seksem? Kiedyś było inaczej, robiliśmy to ciągle i wszędzie. Rozmawialiśmy o tym, pytałam, namawiałam ale nic.. Dobrze wie, że uwielbiam seks i mogłabym to robić nawet 5 razy dziennie. Co zrobić?

Gość gość
Zgwalc go:-)

Gość gość
Jaki masz zodiak ? Ma mniejsze libido od ciebie i seks może nie jest dla niego tak ważny jak dla ciebie.

Gość Karola2222222
Ja koziorożec on rybka :P

Gość gość
Najwidoczniej nie pociągasz go juz a bycie z toba to kwestia przyzwyczajenia

Gość gość
Ja rozumiem, że poza seksem są też inne bardzo ważne rzeczy, poczucie bezpieczeństwa, miłość, zaufanie. Ale ja jestem zbyt młoda żeby nie czuć sie seksi przy facecie ktorego kocham nad życie...

Gość gość
Gość (16:32) Oczywście brałam taki wariant pod uwagę ale on wcale się tak nie zachowuje, daje mi kwiaty, zabiera do kina, jest romantyczny, czuły, mówi mi komplementy.. serio tak się zachowują ludzie którzy są TYLKO przyzwyczajeni?

Gość gość
No ale skoro ty lubisz uprawiac sex i nardzo ci tego brakuje to taki zwiazek nie ma sensu

Gość gość
Nie wiem co mam robić, zostawić faceta który jest najważniejszą osobą w moim życiu, bo on nie chce uprawiać seksu.. nie wiem czy to dobre rozwiązanie. Chociaż inne już się dawno skończyły..

Gość gość
Taaa a może nie jesteś dobra w te klocki ? Dlatego nie chcę. To że lubisz często nie oznacza, że dobra jesteś w seksie ;)

Gość gość
Wejdz mu do rozporka i ugniataj fiutka, to twoje elementarne prawo i monopol!

Gość gość
wiem, że jestem w tym dobra :) co prawda nie miałam facetów w łóżku na pęczki, ale nigdy nikt nie narzekal, prosili o więcej :) serio ze swojej strony nie mam sobie nic do zarzucenia. Dobrze się ruszam, tańczę dancehall.. :P jestem i dzika i zmyslowa, lubie i ostro i delikatnie, jestem otwarta na wszystko..

Gość gość
To ile ty miałaś lat jak dziewictwo straciłaś ? Pewnie z 16. Ja bym cię nie chciał.

Gość Luckeyluckey
Jeśli masz z nim problemy to zapraszamy do mnie.Tez mam problem z partnerka w tych sprawach.

Gość gośćgość
masz ochote pogadać na mailu?? marcin.marcinek@spoko.pl