Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach, którzy mają na ścianach boazerie?

Polecane posty

Gość gość

okropność

Gość gość
ze ostatni remont mieli 30 lat temu

Gość gość
wal się mam krzywe ściany remont był 5lat temu

Gość gość
a wiesz, że boazeria boazerii nierówna? Bo jak mniemam myślisz o czymś co boazerią jest tylko z nazwy, a co było popularnym w l. 70 i 80-tych obłożeniem ściany listewkami sosnowymi najczęściej. Poczytaj sobie o boazerii płycinowej chociażby, czy panelowej, ale nie tandetnym "sidingu"

Gość gość
5 lat temu remont i boazerie zrobiliscie? :O sciany mozna wyprostowac a nie klasc wiejskie dechy

Gość gość
nienawidzę na ścianach żadnych paneli, boazeri itp, gładź gipsowa , ładna farba np dekoracyjna z pigmentami i jest ok, boazeria jest tandetna, szpeci wnętrze zresztą teraz już nikt jej nie kładzie, jeśli gdzieś jest to pewnie od lat

Gość gość
nie przesadzajcie. ciekawe jak wasze mieszkania wygladały jak bylisscie mali, tym bardziej ze wtedy nie było takiego wybpru mebli, materiałów budolwanych itp. stara boazeria jest pzypalowa ale np moja koleznka fajnie ja sobie unowczesniła malujac na biało. jak sie chce to mozna wiele zmienic ;)

Gość gość
zgadzam się jak najbradziej. PRLowska boazeria już dawno, dawno wyszla z mody, ale współcześnie produkuje się już całkiem inną boazerią. Jeśli tak piszecie tzn ze nie widzielisscie fajnej boazerii w nowczesnym stylu. Ja taka mam od firmy ardi i uwazam ze to bardzo praktyczne rozwiązanie http://ardi.com.pl.

Gość gość
dziecko posłuchaj. Za PRL ja jeszcze nie było cię na świecie. Dobrze zrobiona boazeria była w modzie i całkiem ładnie wyglądała. Wpisz sobie w google i wyszukaj grafiką to się przekonasz