Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisać czy odpuśćić?

Polecane posty

Gość gość

Rozstałam się z facetem, nasz związek wyglądał bardziej jak walka niż partnerstwo. Potrafił zrywać ze mną podczas kłótni. Ale teraz obydwoje zdecydowaliśmy, że lepiej będzie nam osobno, on niestety nie zrobiliśmy tego przy spokojnej rozmowie, a podczas kłótni. Zachował się w stosunku do mnie niezbyt fajnie. Ja nie pozostałam dłużna i wyklęłam go. Nie chce z nim być to pewne, ale zastanawiam się czy nie napisać do niego i nie przeprosić za zbyt ostre słowa itp Pisać czy odpuścić? Nie chcę by pomyślał, że proszę go o powrót, a jedynie wiedział, że czuję się źle z tym co ode mnie usłyszał. Co radzicie?

Gość gość
moze pomysli ze chcesz wrocic do niego

Gość gość
No właśnie tego się boję, ale on też nie chce być ze mną, za bardzo się różnimy. Napisałam prawdę, że nie chce z nim być, ale zamiast zrobić to delikatnie, wyrzuciłam mu sporo sytuacji i wyklęłam. źle się z tym czuję, odpisał że się cieszy że w końcu dowiedział się prawdy i że mam więcej do niego nie pisać itp. Głupia sytuacja..

Gość gość
a chcesz wrocic do niego?

Gość gość
Nie, ale przesadziłam i źle się czuję z tym, ze za bardzo dałam ponieść się emocjom..byliśmy ze sobą półtora roku..a zwyzywałam go jak najgorszego..eh

Gość gość
Nie pisz

Gość gość
nie pisz bo on cie juz poprosil bys nie pisala napisz list do niego z przeprosinami i spal go moze sobie ulzysz bo o to ci chodzi masz poczucie winy ale to twoje uczucie nie jego wiec musisz sobie sama poradzic

Gość gość
jak chcesz to mozesz go przeprosic