Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny,jestem zalamana!

Polecane posty

Gość gość

Moj syn ma 14mcy. maz pracuje za granica.Niedlugo wraca na swieta na kilka dni.Chcialam mu zrobic niespodxianke,ubrac sie seksownie,wiecie,jakas sexy koszulka nocna,ponczochy samonosne(wraca w nocy),tak go przywitac,ale... noi to jest moj problem-ten brzuch!!jest obrzydliwy,plakac mi sie chce jak patrze w lustro.wygladam jak w 5mcu ciazy.jakbym sie najadla kapusty.przejrzalam na szybko allegro i plakac sie chce.wszystko obcisle,albo jakas bazarowa tandeta.po urodzeniu cwiczylam,nosilam pas sciskajacy.jak widac nic to nie dalo. co radzicie?

Gość gość
do powrotu męża już nic z tym nie zrobisz- nie ma cudów, ale jakbyś przez 3 miesiące ćwiczyła 5 dni w tygodniu chodakowską i nie jadła słodyczy ani nic smażonego ani gazowanych napojów, to jestem pewna, że na lato będziesz wyglądała super :)

Gość jimzimniokaichuj
Ubierz się na cebulkę i będzie spoczko

Gość gość
Ale dlaczego mam taki brzuch?po porodzie sporo cwiczylam,nosilam pas,slodyczy prawie nie jem,w zasadzie to prawie nic nie jem ,bo ciagle biegam za mlodym.jestem szczupla tylko ten brzuch to porazka...wisi ta skora,brzydzi mnie to,przez to tez wstydze sie z mezem kochac...przymierzylam jedna koszulke,druga...zalamalam sie.nie sadze zeby cwiczenia tu pomogly,wydaje mi sie ,ze to skora ,wisi,jest pomarszcxona,no obrzydlistwo.

Gość gość
Kup body obciskajace i w nich chodz non stop i piling ujedniajacy po 3 dniach zauwazysz roznice

Gość gość
A to body mi cos da,jesli 8mcy codzien chodzilam w pasie i nic to nie pomoglo?

Gość gość
Mniej zryj

Gość gość
Kup czarna bielizne i czarne ponczochy . Czarna koszulka erotyczna tylko czarna pamietaj

Gość gość
Gościu z 18.52 widac dzieci nie masz bo pojęcie żadne sądząc po wypowiedzi:\ autorko mam ten sam problem. Jestem szczupla a brzuch jest :\ Póki nic nie zjem to ok jak zjem wybija mnie :( fakt nie ćwiczę nic z tym nie robię moja wina na codzien nie mysle o tym ale jak przyjdzie lato....bedzie katastrofa:( musze sie zabrać za to .....tylko sil brak...

Gość gość0647
W sumie piszesz ze cwiczylas, ale moze sprobuj jakies cwiczenia ujedrniajace/ wyszczuplajace? Choc nie ma zludzen- do powrotu meza raczej cudow nie zdzialasz. ALE, pomysl sobie w ten sposob- maz wraca zza granicy, nie widzieliscie sie jakis tam czas, pewnie jest mega steskniony i od progu bedzie myslal o seksie i WATPIE ZEBY W OGOLE ZWROCIL UWAGE NA JAKAS NACIAGNIETA SKOWE NA BRZUCHU :D :D Uwierz, ze to pewnie siedzi w Twojej glowie i troche widzisz wszystko na wyrost. Nie mysl o glupotach, ubierz jakas su[er bielizne, wczesniej do kolacji dwie lampki wina i bawcie sie dobrze !!!!

Gość gość
a na powitanie męża kup sobie po prostu gorset zamiast stanika, ukryjesz brzuch i jego niedoskonałości i mąż będzie zachwycony... a swoją drogą, jeśli długo się nie widzieliście i się kochacie to myślę, że nawet jak nałożyłabyś na siebie worek pokutny i ważyła 150kg to będzie się cieszył na twój widok :) udanych wojaży :)

Gość gość
Widze, ze niektore kolezanki nie zrozumialy. co innego obtluszczony, wystajacy brzuch a co innego niewstapiona skora. Sama taka posiadam, a rodzilam 7 lat temu, tez jestem szczupla, a zamiast brzucha mam niewstapiona, pomarszczona skore. Na nic bielizna wyszczuplajaca, cwiczenia, kosmetyki. tutaj tylko plastyka brzucha jest ratunkiem. Skad moj brzuch? Mialam za waska miednice, wiec dziecko (spore, bo 4170g i 60 cm) umiejscowilo sie z przodu i wygladalam, jak bym miala bliznieta urodzic (sama mam 156 cm i 48 kg). Tez wstydzilam sie, zreszta do tej pory miewam pewne opory, ale maz kocha mnie taka, jaka jestem i dzieki niemu mniej zwracam uwage na ten flak. Zamowilam sobie seksowny gorset, brzuch zakrywa, eksponuje biust, do tego majtki z wyzszym stanem koronkowe (w zasadzie od porodu tylko takie nosze), ponczochy i szpilki. Mam tez zwiewna koszulke, eksponujaca biust, jest czarna i nie opina brzucha.

Gość gość
Dzieki,kochane jestescie:)tak,napewno siedzi to w mojej glowie,on nic nie mowil nigdy,ja niestety to widze,bo jestem niska i ten wielki bebzon... planowalam czarna koszulke i ponczochy,mam kilka ale nic sie nie nadaje,trzeba jechac kupic cos szerszego na dole gorset fajna sprawa ja tak sie zwykle nie ubieram,rzadko chodze w sukienkach ogolnie ale chcialam go zaskoczyc,jestesmy razem dosc dlugo i on nadal mnie pozada,jak na poczatku,co mnie bardzo cieszy

Gość gość
Wystajacy brzuch to ja mialam w wieku 14 lat, jak dojrzewalam, obvtluszczony ale na to pomogla dieta oraz cwiczenia, brzuch zmienil sie w mgnieniu oka-plaski, z zarysem miesni mialam do czasu ciazy . Urodzilam bliznieta i tez mam niewstapiona, rozciagnieta skore. Az ludzie mnie na miescie zaczepiali pod koniec ciazy, bo takiej landary (brzucha) wczesniej nie widzieli. Po porodzie zaraz bielizna, schudlam normalnie, a skora wisi mimo, iz minelo 5 lat i nie 5 lat siedzenia na d***e i obzerania sie. Na operacje brzucha jednak mnie nie stac. Unikam seksu jak moge, maz wie dlaczego i usiluje mnie przekonac, ze kocha mnie a nie tylko idealne cialo jakie kiedys mialam. Ale ja tam wiem swoje, wstydze sie, nosze majtki i spodnie z wysokim stanem. I w ciuchach jest spoko, ale gdy zobacze sie nago przed lustrem, to wyc sie chce ! Na lato kupilam porzadny, obciskajacy stroj kapielowy, bo inaczej nie pojechalabym nad wode.

Gość gość
Tłuszcz lub nadmiar skóry pierwszego się pozbędziesz a drugiego sama nie dasz rady ja taki brzuch miałam po 2 dziecku ale przez tydzień po ,potem zakładałam rajstopy ciasne z wysokim stanem i szybko zeszło A dzsiaj 11mcy po mam płaski i średnio twardy, bo to co miałam 10 lat temu mieć nie będę bo ludzie się starzeją hehe

Gość gość
Na dłuższą metę ja bym Ci doradziła przytyc parę kg, ale mądrze (w sensie zdrowe jedzenie, dużo ćwiczeń - takie "napakowanie się" lekkie). Bo rozciągnięta skóra nie zawsze magicznie wróci do stanu pierwotnego - ona wokół czegoś była roziągnięta a to znikło - więc może dobrze byłoby to wypełnić. Ale nie tłuszczami tylko właśnie tkanką mięśniową. I prócz tego oczywiście masaże (o olejkach naturalnych poczytaj itd). x A sexy bieliznę to kup gorsecik właśnie bez stanika (albo żeby łatwo było piersi wyjąć), będziesz czuła się pewniej (bo dla męża pewnie brzuch to nie problem). Bo jeśli serio zdrowa dieta i ruch (ale tak z ręką na sercu, a nie na zasadzie, że na 7 dni 2 razy się poćwiczy, 3 razy zje perfekt zdrowy obiad a potem smażonego kurczaka oblanego tłuszczem) nie pomaga to chyba jedynie jakieś kosmetyczne sprawy (może laser? ultradźwięki? albo operacja)

Gość gość
Wlasnie najgorsza rzecza ktora moglas po porodzie zrobic, to noszenie pasa obciskajace. Twoje miesnie brzucha sa poprostu rozleniwione i sflaczale.

Gość gość
Body pomoze wiem to z doswiadczenia3urodzilam

Gość gość
blogująca mama - www.MartynaG.pl - zapraszam na chwilę babskiego relaksu

Witam serdecznie, chciałabym skontaktować się z Paniami, które nie do końca aktualnie akceptują swoje ciało. Bardzo proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl