Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radze sobie

Polecane posty

Gość gość

Pół roku temu rozstałam się z chłopakiem. On jest w 4 klasie technikum, ja na drugim roku studiów w innym miescie. Zerwałam z nim ze względu na odległość, gdyż jego zazdrość była nie do wytrzymania. I chociaz cierpialam wmawialam sobie ze tak bedzie lepiej. On, nawet nie zawalczyl, gdy zjezdzalam kilka weekendow z rzedu do domu, nie przyszedl nie szukal rozmowy. Przez poltorej miesiaca pisal mi ze za mna teskni i ze jestem najwazniejsza kobieta w jego zyciu. Kiedy ja chcialam naprawic nasz zwiazek, przypadkiem dowiedzialam sie ze w czasie kiedy pisze mi ze mnie kocha i teskni, wypisuje tez do innych lasek ze szkoly. Z tym ze te laski maja po 15-16 lat, ja mam 22 wiec najbardziej upokarzajaca dla mnie mysla jest to ze musze przejmowac sie takimi gimbusiarami. Kocham go bardzo, tesknie za nim. Ale nie potrafie go zrozumiec, gdy sie dluzej do niego nie odzywam pisze mi ze jestem sliczna, najlepsza, najwspanialsza kobieta, a gdy patrze na to co robi (no niestety na facebooku bo na codzien nie ma mnie w rodzinnym miescie) to mnie krew zalewa, cisnienie skacze. Wykoncze sie takimi myslami. Nie wiem jak mam o nim zapomniec. Zaluje ze podjelam decyzje o rozstaniu, ale czasu nie cofne i chce isc dalej. Bardzo sie staram zapomniec, ale to silniejsze. Najgorsze jakie swinstwo dla mnie zrobil to to, ze dla niego poswiecilam wiekszosc znajomych i 3 najlepsze przyjaciolki, z ktorymi on teraz zyje najlepiej, chociaz wie ile bolu Oni mi zadali, i ze m.in. przez niego sie z nimi nie koleguje. Mial ktos podobna sytuacje? Gdzie jest sprawiedliwosc? czemu tylko ja cierpie? czy on sie mna bawi?

Gość gość
To ze on pisze z innymi dziewczynami nie znaczy ze nie zalezy mu na tobie. Poza tym jezeli on pisze z wieloma dziewczynami, nie z tą "jedną" to oznacza ze pisze on z nimi dla rozrywki. Moze byc tak, ze to na tobie mu najbardziej zalezy. Poza tym zostawilas go i wyjechalas.

Gość gość
Poza tym jesli pisze ze cie kocha i jestes najwazniejsza to tez cos znaczy, nie pisalby tak jakby nic nie czuł do ciebie- tak sądze

Gość gość
A ja myślę że koleś sam nie wie czego chce. Nie starał się, nie walczył. A kiedy mu nie wychodzi z innymi i czuje sie samotny to nagle pisze. Faceci potrafia zapewniać Cię jaka to nie jesteś piękna, wspaniała itp. Bo wiedzą że to działa na kobiety. Każda chce wiedzieć że jest piękna, kochana.. Dziewczyno, zapomnij o nim, wiem ze to najtrudniejsza rzecz ma świecie ale spróbuj! Kontynuuj studia, chodź na imprezy, poznawaj nowych ludzi, bądź cały czas zajęta a wtedy nie będziesz mieć czasu żeby rozmyślać ano nawet przeczytać od niego smsa. Nie zjezdzaj na każdy weekend bo to tylko będzie utrudniać proces zapominania. Nie żałuj w życiu niczego i żyj chwila, ciesz się z tego co masz :) głowa do góry :)