Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może ktoś streścić o co chodzi w wątku pt prosze was o pomoc przed świętami?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Czytałam dwie pierwsze strony jak temat się pojawił, że autorka prosi o pomoc a teraz jest ich tyle, że nie sposób wszystkiego przeczytać. Może ktoś streścić w trzech zdaniach z czego taki długi temat się zrobił?

Gość gość
O właśnie, też przeczytam. No laski które tu przesiadujecie 24h dawajcie streszczenie bo mi się czytać nie chce :P

Gość gość
Chodzi o Anie,która prosi o pomoc ale dziewczyny odkryły,ze ona od lat wtawia tu posty i prosi o rożne rzeczy i nierobi nic by iść do pracy i jeszcze jej gach co chleje i tez niepracuje.ogolnie jedne jej bronią i chcą pomoc a inne wyzywają od oszustek.

Gość gość
No i co tam dalej w tej historii? Bo temat ciągle aktywny, stron przybywa a nie mam czasu tego czytać :P

Gość gość
czy to taka gruba z synem?

Gość gość
Może to ta Ania z SU ?? Też ciągle prosi i prosi hahaha

Gość gość
To nie jest ta jankowiak z synem wiktorkuem?

Gość gość
Jak nie masz czasu czytac albo ci sie nie chce to nie bedziesz wiedziala o co chodzi dokladnie, przekupo :D Chcesz wiedziec - idz i czytaj miernoto :D

Gość gość
P****ało was, że będę tracić czas na czytanie dziesiątek stron waszych wypocin. Po prostu z próżnej ciekawości chciałam wiedzieć co to za g****oburza :D

Gość gość
Jakie dziesiatek? :D tam jest ledwie 40 stroniczek, kilkanascie minut. Co ty masz problem z czytaniem? :P Trudno laska, obliz sie smakiem bo nikt ci streszczac nie bedzie. Szczegolnie, ze jestes wulgarna, chamska i niegrzeczna :P Dupa, co? :D

Gość gość
Poczekamy zobaczymy :D

Gość gość
Noo, jak sa debile slace paczki wyludzaczkom to moze i znajda sie kretynki wyluszczajace "o co chodzi w watku....." analfabetkom, majacym problemy z przeczytaniem kilkunastu stroniczek :D To mnie rozwalilo, ze ten watek jest taaaaaki trudny do przeczytania :D Naprawde? :D Mnie to zajelo kilkanascie minut - i wszystko wiem, bez cudzej pomocy.

Gość gość
moze to nie problem przeczytac 40 stron, ale ambitnej ksiazki a nie stekow, belkotow z bledami ortograficznymi i stylistycznymi naszych wyksztalconych kafeterianek.

Gość gość
To forum schodzi na psy. Takich idiotek jak autorka jeszcze tu nie było.