Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga kinga

Śnił mi się

Polecane posty

Gość Inga kinga

Mój były partner z którym już nie jestem od 2,5 roku. Często mi sie śni. Chodź o nim nie myślę w ogóle skrzywdził mnie wiec sie roztaliśmy. Ja od niego odeszłam. Od naszego wspólnego znajomego jego kolegi dobrego dowiedziałam sie znaczy on sam wspomniał ze on jemu mówił ze nie jest szczęśliwy z tamta kobieta, i ze nadal kocha mnie. Nie wiem co mam sadzić i te sny z nim związane, zaznaczam ze w tej chwili zakochałam sie w innym mężczyźnie z ktorym łączy praca i nie teskno mi za bylym facetem. Poradzicie ?

Gość inga kinga
Ktoś poradzi?

Gość inga kinga
Nikt nie napisze jakies rady pomocnej?

Gość gość
Sny zlokalizowane są w płacie czołowym. Należy wyciąć. A tak na poważnie sama się zastanów dlaczego ci się śni. Albo najlepiej przestań to robić. Nie doszukuj się w tym szóstej czakry czy licho wie czego. Mnie śnił się wczoraj koniec świata, a ostatni film katastroficzny oglądałem dwa lata temu. Dziwne :D

Gość gość
ja mam dokładnie to samo. Rozstałam się już dawno z chłopakiem, który mnie skrzywdził. I dopiero teraz śnię o nim chociaż nie myślę już o nim tak często. Wcześniej myślałam dużo a mimo to nie pojawiał się w snach. Ale on też ma kogoś i wątpię, że coś do mnie czuje. Wydaje mi się, że jest z inną szczęśliwy więc ja nie mam się czego doszukiwać. Ale i tak mnie to denerwuje.