Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
slowazapomniane

Książka o krok od wydania

Polecane posty

Drodzy „Książkotwórcy” oraz „Książkoczytacze”, mam do Was serdeczną prośbę o pomoc. Jak wielu z Was marzę o wydaniu własnej książki. Powieść taką stworzyłam i otrzymałam nawet propozycję współpracy od wydawnictwa. Jednak propozycja ta opiera się na współfinansowaniu wydania. Czyli mówiąc krótko: potrzebuję pieniędzy na wydanie powieści. Rozpoczęłam zatem projekt na portalu crowdfundingowym i z nadzieją promuję książkę i czekam na wsparcie. Oto co możecie zrobić, jeśli pojawi się u Was chęć wsparcia młodej pisarki :) : - możecie podzielić się linkiem do projektu (polakpotrafi.pl/projekt/slowa-zapomniane) i mojej strony na FB (facebook.com/slowazapomniane) - możecie wesprzeć mnie finansowo na stronie projektu (polakpotrafi.pl/projekt/slowa-zapomniane), instrukcję znajdziecie również na mojej stronie na FB - możecie trzymać za mnie kciuki i wysyłać dobre myśli ;) Wszystkim, którzy chcą pomóc serdecznie dziękuję. Wsparcie jest proste i może ograniczyć się do kilku kliknięć myszką (kiedy dzielicie się linkiem) lub do przekazania mi choć kilku złotych (uwaga, dla wspierających przygotowane są nagrody :) ). Wszystkim Twórcom i Odbiorcom sztuki literackiej życzę miłego dnia. Pozdrawiam, Dorota polakpotrafi.pl/projekt/slowa-zapomniane facebook.com/slowazapomniane)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować