slowazapomniane 0 Napisano Marzec 28, 2015 Drodzy „Książkotwórcy” oraz „Książkoczytacze”, mam do Was serdeczną prośbę o pomoc. Jak wielu z Was marzę o wydaniu własnej książki. Powieść taką stworzyłam i otrzymałam nawet propozycję współpracy od wydawnictwa. Jednak propozycja ta opiera się na współfinansowaniu wydania. Czyli mówiąc krótko: potrzebuję pieniędzy na wydanie powieści. Rozpoczęłam zatem projekt na portalu crowdfundingowym i z nadzieją promuję książkę i czekam na wsparcie. Oto co możecie zrobić, jeśli pojawi się u Was chęć wsparcia młodej pisarki :) : - możecie podzielić się linkiem do projektu (polakpotrafi.pl/projekt/slowa-zapomniane) i mojej strony na FB (facebook.com/slowazapomniane) - możecie wesprzeć mnie finansowo na stronie projektu (polakpotrafi.pl/projekt/slowa-zapomniane), instrukcję znajdziecie również na mojej stronie na FB - możecie trzymać za mnie kciuki i wysyłać dobre myśli ;) Wszystkim, którzy chcą pomóc serdecznie dziękuję. Wsparcie jest proste i może ograniczyć się do kilku kliknięć myszką (kiedy dzielicie się linkiem) lub do przekazania mi choć kilku złotych (uwaga, dla wspierających przygotowane są nagrody :) ). Wszystkim Twórcom i Odbiorcom sztuki literackiej życzę miłego dnia. Pozdrawiam, Dorota polakpotrafi.pl/projekt/slowa-zapomniane facebook.com/slowazapomniane) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach