Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 300 zł za oprawki okularów to drogo?

Polecane posty

Gość gość
Dobrze wyglądam w okularach Tonny. Gdzieś ostatnio je znalazłam w internecie, potem poszukałam w salonie w mieście i bardzo mi się spodobały i okazało się, że są właśnie pod moje rysy twarzy, cerę, nos i w ogóle wszystko. Sporo zdjęć niektórych modeli można na www.e-glasses.pl znaleźć.

Gość gość
Okulary Tonny są fajne i mam na myśli zarówno damskie jak i męskie modele. Jak wyglądają te szkła można sprawdzić przez stronę www.tonnydesign.com . Tutaj w zakładkach po prawej są skatalogowane konkretne wzory. Dobra trwałość, wygodny do noszenia profil, nic mnie w nich nie boli, nie przeszkadza. Mam w planie też wziąć ich przeciwsłoneczny model, bo stare mi się trochę porysowały.

Gość gość
Ja to bardzo lubię ostatnio oprawki Tonny. Super wyglądają na nosie. Już generalnie same na zdjęciach mi się spodobały, ale dopiero jak kupiłam i założyłam to się w tych okularach autentycznie zakochałam. Trochę wzorów i fasonów można przez portal www.tonnydesign.com obejrzeć. Ale mimo wszystko zdjęcia i tak nie oddadzą do końca tego prawdziwego efektu, więc najlepiej byłoby znaleźć w jakimś optyku ten model i przymierzyć sobie.

Gość gość
Mogę dobre słowo napisać o Oko Design i tutejszej obsłudze. NIE czeka się tutaj ani w kolejkach, ani na samo wyrobienie okularów. Można przymierzyć oprawki do woli przed zakupem, tak żeby człowiek miał pewność, że to na pewno ten wzór, ten kolor i ten kształt...ja to się namyślałam bardzo długo, z godzinę spędziłam na wybieraniu ale w końcu się udało! ;)

Gość gość
Na Krowoderskiej w Oko Design mają duży wybór oprawek, jak ktoś szuka czegoś naprawę niebanalnego to polecam ich. Dużo marek ogólnie dość ciężko dostępnych w Krakowie...aż dziwne dla mnie, że w takim duzym mieście do niektórych producentów tak ciężko jest dotrzeć ale cóż...tak jest.

Gość gość

Te okulary które teraz noszę to udało mi się kupić bardzo korzystnie bo za mniej niż sto złotych – oprawki i szkła...a wcześniejsze które miałam to za same oprawki dawałam 200 zł 😛 także różnica jest w cenie ogromna a pod względem jakości nie widzę żadnej. Optyk nazywa się Primus, trochę trzeba się ich naszukać bo mają punkt w przychodni Falck na Mazowieckiej, ale warto!