Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cycki

Polecane posty

Gość gość

Muszę to wywalić z siebie, cycki mojej matki są obłędne duże, meloniaste coś wspaniałego uczta dla oczu, a sutki jej są tak hipnotyczne, że trudno od nich wzrok odciągnąć nie są one skierowane w dół lecz na osobę patrzące na nie, jej cycki stwarzają tyle możliwości do kochania się są niebywałe.

Gość gość
wklej zdjecie, inaczej to kazdy moze tak napisac ogladajac byle kogo:)

Gość gość
jak sie nie znasz na rozmiarach piersi/ biustonoszy , to chociaż podaj rozmiar jej buta

Gość gość
40

Gość gość
Ja miałam małe i dzięki masażom męża i po porodach się zwiększyły o dwa rozmiary.Mam teraz wspaniałe.Do tego nawet z nich korzystal mąż gdy mialam nadmiar pokarmu spijał ,lubiłam bo to bardzo mnie podniecało i jego też.

Gość gość
Duże cycki są wspaniałe uwielbiam je ugniatać i ssać wtedy czuje się tak dobrze.

Gość gość
czasami uwazaj, aby kobieta nie zamachneła sie , bo oberwiesz cycem

Gość gość
Nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz zobaczyłem cycki u innej kobiety niż moja mama. Ona sobie dorabiała szyciem w domu, a ja miałem wtedy ze 12 lat. Raz przyszła laska do przymiarki i zadarła sweterek wraz z biustonoszem przez nieuwagę i choć szybka poprawiła, to widok był niesamowity. Piękne jędrne kule z obłędnie dużymi ciemnobrązowymi obwódkami sutków, miały chyba z 8-10cm średnicy. Widok nie do zapomnienia.... :)

Gość gość
Moja starsza też ma wielkie cyce. Całe chciałbym jej ospermić jak chodzi w staniku

Gość gość
Moja mama po ostatnim porodzie ma ogromne cyce. Karmiła braciszka długo i jej tak zostały. Nie krępuje się przy mnie i nawet zmienia staniki i inne ciuszki. Walę często i o niej marzę.