Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaprawda1

do kobiet wprost

Polecane posty

Gość takaprawda1

kobiety z klasa nie czytaja tego forum bo nie chca sie zbrukac waszym chamstwem , glupotą, prostactwem

Gość gość
Widać że inteligencją nie grzeszysz :O

Gość takaprawda1
sama powiedz co sie tu wypisuje , przyjrzyj same tematy , dno totalne, a glupi nie jestem

Gość gość
Dokładnie dno ale wciągające. Zresztą to nie znaczy,że zaraz też staniemy się takie prostackie

Gość takaprawda1
jak temat normalny to zalozony przez administratorow tej strony ale potem na ten temat wchodzi caly smietnik z polski i robi zniego rynsztok a inne tematy to maja rynsztok w tytule

Gość gość
Ja jestem normalna. Nie czytam postów z wyzwiskami i ubliżeniami tyko te w których mogę coś doradzić

Gość gość
ale paniom ktore pisza tu dla pieniadzy bo pracuja dla kafeteri juz dziekujemy , nic nie da twoja obrona swojego meijsca pracy, darmowych doradcow tu nie ma bo po co ktos mialby sie udzielac majac swoje inne sprawy na glowie mialby tracic czas na taki rynsztok

Gość gość
Zdziwilbys sie co wyprawiaja te tak zwane "kobiety z klasa" gdy nikt nie widzi lub nikt nie wygada...

Gość takaprawda1
ale co ma do rzeczy zycie erotyczne tych kobiet gdyby byly w tych sprawach slabiutkie to nikt by ich nie chcial , ja bym nie chcial lubie partnerki z klasa dobre w lozku to sie nie neguje mozna miec klase i byc dobrym w lozku