Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka i przez to samotna

Polecane posty

Gość gość

Wiecznie nie mogę sobie nikogo znaleźć. Jestem naprawdę brzydka, szczupła, ale twarz ;-( No cóż, nie udało się, mam duży nos, cofniętą żuchwę, nie udałam się po prostu. Mimo tego wyglądu jestem raczej przebojowa i pewna siebie, zabawna, wszędzie mnie pełno, mam poczucie własnej wartości, nie jestem nieśmiała (nie wiem z czego to wynika, ale podejrzewam, że nie widzę się sama więc nie myślę cały czas o moim wyglądzie, kiedyś spędzałam dużo czasu przed lustrem i popadłam w depresję, a teraz to tylko z 15 min na makijaż i tyle się oglądam). Ze względu na radosne usposobienie mam dużo koleżanek i kolegów, mam naprawdę fajny kontakt z facetami, lubią mnie, chodzimy razem na siatkę, do kina, na imprezy, mam kilku naprawdę fajnych kolegów (prawie wszyscy już zajęci) - to znaczy, że się dogaduję i da się mnie lubić. Ale moja twarz odpycha wszystkich, nawet dziewczyny tych chłopaków nie mają nic przeciwko, że wyjeżdżam z moimi kolegami czasem w góry, że zapraszają mnie do siebie na imprezy, że po zajęciach idziemy na ciastko, żeby się pośmiać, więc to musi być oczywiste, że jestem może i zabawna i miła, ale nikomu się nigdy nie spodobam. To baaardzo smutne ;-( mam 24 lata

Gość gość
Znajdź kogoś podobnego. Ja byłem ładny ale schrzanili mi operacje i oszpecili i cie rozumiem. Myślę o samobójstwie.

Gość gość
Moja siostra ma bardzo duży nos, taki spiczasty i malutkie usta. Nie fajnie to wygląda, ale ma męża i dwóję dzieci :)

Gość gość
Tu autorka. nie warto się zabijać (do osoby po nieudanej operacji). Jaka to była operacja? Po prostu musisz się zająć czymś innym niż zakładaniem rodziny, pracą, pomoca innym ludziom w wolontariacie, bądź sobą, będziesz miał znajomych tylko nie rodzinę... mnie jest smutno z tego powodu ale jakoś żyję już tyle lat, wiadomo, że serce boli, chciało by się do kogoś przytulić, ale mogę do koleżanek, rodziców i wypłakać im się... więc nie jest tak źle... smutek zagłuszam sportem i pracą ;-( zycie brzydkiej osoby może być satysfakcjonujące we wszystkich sferach tylko nie uczuciowej ;-(

Gość gość
Może to wina genów ? Moja siostra odziedziczyła urodę po mojej ciotce. Ja mam za to duże usta, i normalny nos, tylko znowu cera po trądziku i przebarwienia. To mi się nie udało, i zawsze sam byłem i jestem w twoim wieku. Teraz mam zamiar spłycić te przebarwienia i poszukać sobie kogoś, ale chyba raczej do seksu ;)

Gość gość
A ja jestem ładna i samotna i co? Szczerze uważam, że ładna buzia i ciało nie gwarantują szczęścia. Głowa do góry :)

Gość gość
gwarantowac nie gwarantują.. ale conieco łatwiej pewnie w zyciu jest. ;)

Gość gośćan
ja tez jestem podobno ladna a moje brzydsze kolezanki maja facetow a ja nie ma. mysle, ze jest to spowodowane tym, ze nie chce miec brzydszego faceta od siebie, tylko na tym samym poziomie i kazdego brzydkiego skreslam, mimo, ze moze okazal by sie wartosciowym czlowiekiem. no coz, jakos nie moge sie przelamac aby byc z kims nieatrakcyjnym, juz wole byc sama.

Gość gość
może tylko sobie wkręcasz, że jesteś ładna?