Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli nie miałam olówka w ręku od 22lat i nakreśliłam cos takiego

Polecane posty

Gość gość
tak

Gość gość
Raczej tak.

Gość gość
No to właśnie ja tego nie robię:O Ale ktoś puścił ściemę że mam talent i ktoś inny się nakręcił jak nakręcana zabawka(wiadomo dziecko a dzieciom się nie odmawia) żeby jakiś cholerny szkic portret zrobić a jak zaczęłam to mi się odechciało i się zrobiła afera więc powiedziałam że jutro skończę I dlaczego ja nie powiedziałam że mam jakiś p....talent -Nie mam prawda?!?

Gość gość
zmartwie cie.. zle nie jest. :D sam nie mialem olowka od prawie porównywalnego czasu, ale jednak zamierzam do niego wrócic.... swoja droga troche dziwne, ze cos co ci w miare wychodzi, to tego akurat nie lubisz. ;)

Gość gość
21:39 No jest to trochę dziwne jeśli mi w ogóle to wychodzi Nie wnikam. Kiedyś szkicowałam na lekcji i nauczyciel to przejął i powiedział cytuję,,to największy kicz jaki można sobie wybrazić" -Być może dlatego od tamtego czasu nie szkicuję:O I nie lubię tego. 21:47 dlaczego chorobę psychiczną? -Kto? -Ja? W sumie z tym nauczycielem to sobie przypomniałam po Waszych wpisach...-Tak mnie naszło i zaczęłam myśleć I mi się przypomniało to...-Dlaczego akurat to? -Nie wiem...

Gość gość
powiem tak - kiedys na korekcie jeden z nauczycieli patrzac na moje wypociny rzucił - "ten rysunek jest zupelnie płaski" za chwile podeszla inna z jeszcze jednym i ... "tu mamy swietnie pokazany 1 i 2gi plan...." :D:D ...czasem nie warto sie przejmowac tym co ludzie mówią.

Gość gość
Ale ja nie byłam w szkole plastycznej. W rodzinie mamy jest taki gen że większość jej sióstr to oczywiście księgowe ale wszystkie dostały taki dar. Jedna już jest babcią i podobno na starość maluje dla znajomych. A to zdarzenie było na lekcji chemii lub fizyki Ta nauczycielka była dla mnie autorytetem dosyć dużym i te jej słowa strasznie mnie zraniły wtedy i było mi mega wstyd że na jej lekcji sobie bazgrałam:O A ona potrafiła ranić. Kiedyś wyzwała wszystkich którzy nie rozkręcili w swoim 11letnim życiu telewizora DEBILAMI Ja na szczęście nie musiałam się wtedy czuć urażona;)

Gość gość
-Ale powiem Ci że nie wiem co bym K zrobiła gdyby moja 11córka rozkręciła naszą 60calową plazmę

Gość gość
widac tez jestem debilem, bo jakos telewizora nie rozkreciłem, i to do dzisiaj. :D skoro to fizyczka to raczej jej znajomosc i talent w kierunku sztuki mozna przyjac za niewielkie - wiec przejmowac sie tez raczej nie trzeba było. :P PS ja bazgrałem na wszystkich lekcjach. padłbym z nudów gdybym tego nie robił. I niewiele mnie obchodzilo co kto o tym mysli. :D

Gość gość
Ja byłam w o tyle dobrej sytuacji że był technologiczny przeskok i ludzie telewizory czarnobiałe kineskopowe zamieniali na kolorowe kineskopowe. Tata już zakupił dwa takie Jeden powiesili sobie z mamą w sypialni a większy w salonie; A czarnobiały szkoda było wywalić to schowali go do szafy w moim pokoju oraz uprzedzili że mam go nie ruszać; Ja go skręciłam potem także nikt się nie dowiedział nawet.

Gość gość
ze skomplikowanszych rzeczy zdarzyło mi sie rozkrecic chyba z 5 komputerów (4 skreciłem z powrotem - chodzily, czasem nawet lepiej) :D chyba odchodzimy od tematu. :D

Gość gość
22:39 Może masz rację tylko że co do rysunku to ja miałam straszne kompleksy zawsze! -Przede mną siedziało 3 kolegów którzy rysowali komiksy i gdzie mi tam do nich! Za mną siedziało 5 kolegów którzy szkicowali jeszcze lepiej niż ci z przodu a jeden z nich był wybitnie uzdolniony żeby nie powiedzieć GENIALNY Jak nauczyciel przejmował rysunek i nie daj boże pokazywał klasie to chcąc nie chcąc wstyd było:O

Gość gość
Nie ja jak skończyłam podstawówkę to już nigdy niczego nie rozkręciłam poza suszarką do włosów. A pierwszy raz grzebałam w radiu w pierwszej klasie podstawowej potem w gramofonie i innych sprzętach grających...

Gość gość
Miałam pociąg do muzyki między 5 a 17 rokiem życia;) Podobno dobrze śpiewałam... Nie wiem jak to możliwe bo dziś strasznie fałszuje.

Gość gość
mutacja :classic_cool:

Gość gość
raczej przeciętne... spróbuj coś narysować naprawdę, z głębią i cieniem, wtedy zobaczysz.

Gość gość
napisała ze to początek, szkic linearny teraz połozy swiatłocien, i wtedy zobaczymy (o ile zobaczymy).

Gość gość
A ja nie chcę rysować! Mam to tego niechęć. Niby widzę ale mi się nie chce i myślę jak to uprościć-niee to bez sensu jest. Mogę się poświęcić ale tylko raz(jutro z musu).

Gość gość
jezeli to portret, to głownym pytaniem chyba byloby, czy uchwycilas podobienstwo do obiektu portretowanego ;)

Gość gość
No właśnie jak tylko uchwyciłam podobieństwo to rzuciłam blok i obiecałam że jutro skończę;) he

Gość gość
czyli jakis talent jednak masz. mnie portrety akurat nigdy nie ciągnęły, i faktycznie dla mnie to nie dosc ze katorga, to jeszcze temat wyjatkowo sliski. szczegolnie gdy rysuje sie dziewczyny. :classic_cool:

Gość gość
jak cie nie ciągnie i robisz to z musu to po co w ogóle zamieszanie? :D Czy bardzo bys chciala ale nie mozesz i tak sie zaslaniasz bo liczysz na kompelementy? Troche odwagi, próbuj, moze sie uda, moze nie - nie kazdy w zyciu wszystko robi super ;))

Gość gość
23.33 O nie nie nie Jest coś w czym chciałabym być dobra... -Ale to z rysowaniem nie ma kompletnie nic wspólnego. -Powoli jestem w tym coraz lepsza a kiedyś chciałabym być bardzo dobra. -Możliwe że się do tego kompletnie nie nadaję ... -Ale jestem gotowa zmienić i podporządkować temu wszystko byleby jak najwięcej osiągnąć w temacie. Rysowanie mnie nie podciąga ale nastrajam się żeby jeśli już mam to zrobić, zrobić to jak najlepiej; Mam w sobie coś takiego(już od dziecka) że ciągnie mnie tam gdzie się najmniej widzę. Zawód który sobie wybrałam wywoływał u mnie strach kiedy byłam dzieckiem. Pewnie każdy z Was nieraz się zastanawiał jakim byby lekarzem albo policjantem? Ja również! I pamiętam że pewien zawód mnie przerażał i najbardziej siebie w tym zawodzie nie widziałam i właśnie w tym zawodzie 20lat później osiągałam swoje pierwsze sukcesy;) To doświadczenie nauczyło mnie że człowiek może robić wszystko:D Zresztą wystarczy włączyć telewizję-prawda? Każdy gotuje tańczy skacze do wody śpiewa i gra biega i wiele więcej!:D EHHH:D