Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nusia0098

Moj chłopak wszystkiego mi zabrania

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od ponad 2 miesięcy, prawie trzech. Ja mam 15 lat, on już niedługo 17 Przez 2 miesiące naszego związku, dużo między nami sie komplikowało, okłamałam go parę razy, niby nic takiego no ale jednak burzyło to zaufanie Mój chłopak, Piotrek, zdenerwował się, załamał, trudno uznać co, i postawił mi ultimatum Jeśli choć raz go okłamię i bedzie to najmniejsze kłamstwo, nie będę w stosunku z nim szczera, będę pisać z innymi chłopakami to on mnie zostawi, a do tego starannie dobierze słowa ktore zniszczą mnie psychicznie, bo jestem bardzo wrażliwą osobą, zapytał się mnie, czy w to wchodzę, czy zgadzam się na taki układ, jeśli bym się nie zgodziła, to zerwał by ze mną w bardzo łagodny sposob, sprawa była by zakończona i poszła by w zapomnienie, zgodziłam się na powyższy układ ponieważ nie chciałam żeby mnie zostawił, za bardzo go kocham, mam z nim za dużo wspomnień, uprawiałam z nim seks, to był mój pierwszy raz, masa wspólnych zdjęć, wspomnień, zna wszytkie moje tajemnice, zna mnie na wylot, i balabym sie rozstania z nim. Mało tego, chłopak ma moje hasło do fb, czyta wszystkie rozmowy, nie mam żadnej prywatności, nie mogę swobodnie popisać z koleżanką, wyżalić się jej, on od razu to czyta, i robi mi aferę dlaczego to co jest między nami mówię koleżanką. Nie mogę jeździć do energy 2000 na którę jeździłam raz na pól roku, nie mogę jechać na koncert, na "beach party", po prostu zabronił mi jeździć na jakiekolwiek masowe imprezy, on nie lubi takich imprez, ale ja lubię od czasu do czas, bardzo rzadko jeżdżę, ale lubię, teraz nie mogę, on by chciał, żebym tylko robiła wszytsko co on chce (masowała mu plecy, robila dobrze, uprawiala z nim seks itd) wiem, to chore, na początku, nie powiem, było fajnie, ale teraz jest to tak monotonne.. najgorsze jest to, że jak on np próbuje mnie rozebrać, obmacuje mnie itp, ja go odsuwam, mówię mu że nie, to on przyciąga mnie siłą, jak mówie ze nie jeszcze raz, to odwraca się, nie odzywa, i niestety w taki sposob na mnie wpływa i pozwalam mu.. to źle. bardzo, nie potrafię się mu postawić, bo boje się że go stracę bardzo dużo moich bliskich osób mówi, że to jest chory układ, chory związek, że mam go zostawić, znaleźć kogoś innego itd, ale ja nie umiem.. za bardzo go kocham, ale jesli tak będzie najlepiej to zrobię to BŁAGAM, POMÓŻCIE, NIE WIEM JUŻ CO MAM ROBIĆ :(

Gość gość
Powiedz mu, że mama pozwoliła ci jechać. Skoro mama dziecka pozwala mu gdzieś jechać, to kolega niech się nie wtrąca.

Gość gość
Zostawic i to jak najpredzej. To juz zalatuje molestowaniem. Dziewczyno,a raczej dziwczynko masz dopiero 15 lat ,na co ty sie godzisz. I jeszcze seks w tak mlodym wieku,po dwoch miesiacach znajomosci,to dorosli dluzej czekaja z seksem. Skoncz to dla.swojego dobra.

mowiłam ale to on mnie wtedy zostawi nie mogę jechać bo on jest zazdrosny, juz chyba nie dlatego ze sie martwi, tylko że jest zazdrosny i na imprezy jeździ się po to żeby kręcić dupą a jak chce sobie potanczyc to mam sobie w domu puscic muzyke i potanczyc :)) Takie jest jego podeście

Gość gość
Hahaha, tak go kochasz że mu dupę publicznie obrobiłaś :D Twój chłopak po prostu wie, że jesteś kur/wą zmacaną przed masę kolesi, wie co robiłaś na imprezach przed waszym związkiem i jak kur/wę cię traktuje.