Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana98976

ogoliłam się a on mnie rzucił!

Polecane posty

Gość załamana98976

Jestem załamana... od początku... jestem niebrzydką kobietą. Mam (miałam...) cudownego faceta... fakt, że mocno zazdrosny. To była jego jedyna wada. Zawsze pilnował, żebym ubierała sie skromnie, ale nie przeszkadzało mi to, nie bardzo lubię dekolty i krótkie spódniczki. Mimo wszystko przyciągałam spojrzenia bardzo długimi i bujnymi blond włosami - były do pasa... o to też zaczął się kłócić - chciał, żebym je chociaż związywała w supeł. Nie powiem, walczyliśmy o to, bo swoje włosy uwielbiałam... Tydzień temu skomplementował mnie w obecności mojego faceta jego kolega. I się zaczęło... po powrocie do domu zaczęły się wymówki, w końcu awantura. Wkurzyłam się nieziemko i co zrobiłam? Następnego dnia poleciałam do fryzjera, zrobiłam króciótką fryzurę a potem... maszynką w domu na łyso... płakałam i goliłam... ... po powrocie z pracy popatrzył na mnie tylko... wziął płaszcz, nie było go przez noc. Następnego dnia spakował się i odszedł... jestem wciąż w szoku... zostałam z niczym...a może wróci? Na razie nie odbiera tel...

Gość prawictwo pospolite 137
dlaczego , niektóre kobiety wyglądają ładnie na łyso

Gość załamana98976
wygladam jak potwor...wstydze sie teraz wyjsc... postapilam tak bardzo pochopnie... jak ja to teraz wytłumacze rodzinie, znajomym.. eh..

Gość załamana98976
teraz juz nawet nie wiem, co mi strzeliło... byłam tak zrozpaczona już i zdesperowana jego zachowaniemm, ciąglymi pretensjami..

Gość gość
Nie wierzę :D w życiu bym nie ścięła włosów dla jakiegoś buraka. Niech sobie kupi dmuchaną lalę i będzie sobie wymieniał dowolnie dodatki :O

Gość Aaakjnjnjnnajn
Moja droga :) wlosy sciete, czasu nie cofniesz. Ale nie martw sie , odrosna :). Nikomu nie musisz nic tlumaczyc. A tego faceta radze Ci jak najszybciej zapomniec. I nie dlatego ze Cie zostawil jak scielas wlosy ale dlatego jak Cie traktowal wczesniej. Przeciez to on doprowadzil Cie do takiego stanu w ktorym ogolilas wlosy!!!! Pomysl jakby bylo w przyszlosci. Wyciagnij wnioski, facet nie jest Ciebie wart. Glowa do gory i do przodu :). Trzeba sie cenic, ja tez mialam kieddys tak zazdrosnego faceta ale go pogonilam i teraz jestem z kims kto mnie szanuje.

Gość gość
Wlosy ci odrosna, chloptasia olej . Dobrze ze zebow wszystkich se niewyrwalas bo wtedy miala bys problem ze znalezieniem faceta:-)

Gość gość
szlaufem jesteś i w*********j do swojego najlepszego przyajciela- lustra oh yea

Gość gość z nerwami
No widzisz... Ja bym ci się nadał, albo ktoś mojego pokroju. Ja wręcz zachęcałbym ciebie, do krótkich spódniczek, obcisłych spodni, seksownych ubrań. Byłbym z ciebie dumny i z siebie, że mam tak atrakcyjną kobietę. Myślę, że to co zrobiłaś, było takim krzykiem o wolność. Myślę, że dobrze zrobiłaś. Coś się już przelało. Zazdrość, taka jaka ciebie dotknęła z jego strony, to rzecz straszna. Zobaczysz co będzie potem. Czy on się opamięta i będzie chciał wrócić, na normalnych zasadach? Czy ty go będziesz chciała? Weź pod uwagę, że zazdrość wynika z braku wiary w siebie i w wierność drugiej osoby. Po co ci ten bagaż? W takim nasileniu?

Gość gość
jeżeli ten gest , ta manifestacja, ten krzyk i wołanie o zaufanie i dowód na który mało która by się zdecydowała nie przekona go jak bardzo jesteś zaangazowana , to naprawdę czas to skończyć. Jeszcze chwila a zaczęłabyś się dla niego chlastać. Musisz dać radę bo okazało się , że faceta wykastrowałaś że nagle poczuł, że nie może już drzeć ryja że jest palantem. Nie jest on najcudowniejszy wiec się ogarnij. A włosy już za chwilę odrosną i będą piękniejsze, w domu powiedz że oddałaś włosy na perukę dla chorej kobiety a swoją drogą szkoda że nie pomyślałaś aby tak zrobić

Gość gość
Zidiociałaśna maksa!!!!!!!!! Pozbyłaś się jednego ze swoich atutów na rzecz....chłopa??? Ty jesteś tak samo nienormalna jak on. Zeby tak emocjonalnie wisieć na facecie ?!?! A łaź na łyso! Dobraliście się jak groszek w łupinie. Ty musisz mieć nieźle n/a/s/r/a/n/e w łepetynie. Wcale mi cię nie żal. Powiesiłaś na jakimś dupku swoje marzenia i co z tego masz? Łysą pałę!!! Durna ty!!!!!!!!!!

Gość gość
gość dziś Zidiociałaśna maksa!!!!!!!!! x trochę nie rozumiesz kontekstu czym było to ogolenie głowy ale autorce kubeł zimnej wody może się przydać

Gość załamana98976
Tu autorka - tak, kubeł zimnej wody mi się przyda. A właściwie przydał - sama go sobie zgotowałam. I wiecie co? Dobrze się stało. Teraz trochę ochłonęłam... on dzwoni od wczoraj - nie odbieram. Póki co.. plan jest taki, że jak już w końcu odbiorę to poślę do diabła. Mam dość, jeśli coś takiego trwało by całe życie... może jeszcze burke by mnie ubrał, jak arabowie? :/ Trzymacie kciuki bo.. bardzo (mimo tego, że kocham...) ale to bardzo chcę się z tego wyrwać. Myślę sobie teraz, że jest coś ważniejszego, nawet niż miłośc, a jest to wolność osobista i wolność wyboru. Nie dam się! A włosy - odrosną, prawda. Ale przez ten czas przynajmniej pomoga pamiętać, jaka jest cena takiego podporządkowania się komuś. póki co oglądał krótkie fryzurki, a może peruka na chwilę, póki nie odrosną choć trochę? Żałuję, mogłam to załatwić inaczej ale... jak ktoś napisał... przelało się. Właśnie przyszedł sms od niego "dziubuś dlaczego tak"... odpisać? nie odpisywać? co powiedzieć, bo jesteś draniem? to juz tyle razy mówiłam...