Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego już drugi facet wycofuje się po trzeciej randce ze mną?

Polecane posty

Gość gość

Co jest ze mną nie tak???:-( Już drugi facet z kolei wycofuje się po 3 randce, zaprasza na 4 do której nie dochodzi? Wszystko pozornie super, wydaje się ze facet zachwycone, wypisuje po kilkanaście smsów dziennie- na dzień dobry na dobranoc. Ja odpisuję flirtem i chętenie umawiam się na kolejne spotkania. Na spotkaniach jest super, nie brakuje temetów do rozmów. Po trzeciej randce całus w policzek, umawiamy się na 4 randkę i tu zauważam wycofanie faceta.Ostatecznie do 4 randki nie dochodzi. Pytanie czemu?:-(

Gość gość
Widocznie liczą na łatwy seks a że go nie dostają to się wycofują!. Stary numer. Tacy faceci są beznadziejni.

Gość gośćsdcfvgbh
Musialas trafic na kolesi co liczyli na szybki latwy sex ze im nogi rozlozysz juz na 1 randce Nie przejmuj sie to nie z Toba jest cos nie tak Ja obecnie tez zaczynam sie spotykac z facetem mamy za soba tez3 randki na 4 jestesmy umowieni :Dale dzieje sie wsystko powoli nie ma 100 sms tylko konkrety wszystko z dystansem chociaz namietne pocalunki mamy juz za soba Zapewniam Cie ze i ty traisz na kogos normalnego Powodzenia

Gość gość
nie trafiasz na facetów tylko chłopaczków.

Gość gość
Pewnie tak, no ale przeciez gdyby byli barziej wytwali to by sex dosatali wiec to chyba tez nie to:-( autorka

Gość gość
A jak sie ubierasz, moze nie jestes pociagajaca.

Gość gość
Na pewno ubierasz sie jak stara babcia.

Gość gość
facec***atrza na cycki i pupe, a jakie masz?

Gość gość
spotykaja sie jednoczesnie z kilkoma

Gość gość
namietne pocalunki na 3 randce ???? :o

Gość gość
co w tym złego? nie przesadzaj cie ze 3 randka to za wcześnie

Gość gość
Moja kolezanka ma tak samo niby super spotkania a potem nagle bum mowia ze jest fajna ale wiecej sie nie umawiaja

Gość ovechkin
ja się zastanawiam dlaczego kobiety wszystkie swoje miłosne niepowodzenia zwalają na facetów że zawze to ich wina a z twojego przypadku wynika że jeśli 2 facetów odpuszcza sobie ciebie już po 3 randce to większe prawdopodobieństwo że to z tobą jest coś nie tak dlatego urywają kontakt

Gość gośćewunia
Ja tak miałam zawsze po drugiej randce. Dlaczego? Chyba faceci maja zakodowane ze seksowną dziewczynę to jak najszybciej do łóżka a nie na jakies poważne związki, a gdy do łóżka nie dochodzi, to musi być z nią cos nie halo. I teraz śmieszne ale prawdziwe: na swojej pierwszej w życiu randce nr 3 z tym samym facetem byłam w wieku 27 lat. I jesteśmy razem. Jak przekroczysz ten próg randek do których nie dochodziło to przynajmniej będziesz mogła być pewna ze tym razem się uda ;-)

Gość gośćewunia
Zwalam na facetów bo nic mi nie brakuje. Owszem, mogę być dla kogoś za malo szalona albo zbyt zamknięta w sobie, za spokojna itp. Ale to nie są wady pod tytułem "cos ze mną nie tak" To raczej mój facet był pierwszym normalnym. Nie oczekiwał ode mnie seksu na drugiej randce. Nie oczekiwał ze będę się do niego kleic i latać za nim. Wszystko poszło normalnie.

Gość gość
Też uważam, że to raczej nie Twoja wina. Mówię "raczej", gdyż nie znamy zbyt wielu szczegółów i temat jest przedstawiony dość pobieżnie, aczkolwiek konkluzja jest jedna- z jakiegoś powodu przyciągasz chłopców, nie mężczyzn. Nigdy nie rób nic wbrew sobie, bo facet ma inne oczekiwania. Mężczyzna musi poczuć szacunek do kobiety. Oni bardzo często nas testują, sprawdzają na swój śmieszny sposób, a naiwne kobiety dają się złapać. Absolutnie nie przejmuj się tymi facetami, bo nie są tego warci!!Czasem trzeba przejść przez las popaprańców, aby na końcu dostrzec tego jedynego, wartościowego człowieka. Powodzenia!

Gość gość
szukaja seksu, wiec leca do tej co go im da, z toba tylko traca czas, bo ta znajomosc sie szybko nie rozwija...

Gość gość
No nie napisalas jak sie ubierasz, na pewno jak stara babcia, a takiej babci nikt nie chce.

Gość gość
nie słuchaj męskiego p********ia, że to z tobą coś nie tak, bo już 2 z rzędu cię olał. olał, bo nie jesteś łatwą dupodajką, a oni tego oczekują, zwłaszcza jeśli poznajesz panów przez internet. przerabiałam randki z sieci przez dłuższy czas i niestety, ale 99 facetów szuka wyłacznie ****adełka na raz, jak będzie dobra to może na dłużej. związek? a po co to komu. takie mają podejście. gdy byłam młodsza też myślałam, że to ze mną musi być coś nie tak, byłam dość zakompleksiona, więc oczywiście winy szukałam w sobie. cóż, banda poznanych *****czy, bez kasy, klasy i na ogół mózgu jednak wyprowadziła mnie z błędu. nie przejmuj się i szukaj dalej. ja w końcu poznałam fajnego mężczyznę, dziś to już narzeczony. i jakoś mnie nie olał po 3 randce, bo mu nie dałam. tempo pójścia do łóżka jest indywidualne, ja zawsze chciałam poznać człowieka, zanim zdecydowałam się na seks. nie dlatego, że jestem dewotą, ale dlatego, że tak MI pasuje, JA tak chcę i NIKT mnie nie będzie zmuszał do czegoś, czego sobie nie życzę. rozmieniać się na drobne dla byle kogo po prostu nie warto.

Gość ovechkin
mmyślicie że wszyscy faceci myślą tylko o tym żeby was zaliczyć na pierwszej randce. Są wg mnie 3 powody dla których facet nie dozywa się po randkach. 1. Znalazł inną dziewczynę ktora mu bardziej podpasowała 2. Nie chce się już spotykać bo mu nie odpowiadasz albo fizycznie albo charakterem albo źle mu się z tobą rozmawialo a teraz boi się tobie to powiedzieć( to jest bardzo często spotykane) 3. Może nie mieć czasu a takie gadanie że jak zależy mu na dziewczynie to zawsze znajdzie czas jest bez sensu zwłaszcza że krótko się znacie

Gość gość
Jestem facetem. wg mnie bylo tak, juz druga randka byla chuj...wa ale dal Ci szansę, niestety 3 nic nie zmienila to Cie olal. Nie sadzisz chyba ze jak mu sie randki nie podobaly to Ci wprost powiedzial. i wcale nie chodzi tu o seks.

Gość malcolmm
tu nie chodzi o ciebie tylko o to że randki mu się nie spodobaly. Ja też tak kiedyś robiłem jak źle mi się rozmawialo na randce źle się czułem w jej towarzystwie to się nie odzywałem zamiast wymyślać teksty w stylu nie zaiskrzylo. I tak jest pewnie w twoim przypadku. A te feministyczne brednie o tym że wszyscy faceci sa tacy sami lepiej odstaw na bok jak nie chcesz przez skrzywiony obraz wszystkich facetów być do końca życia sama. Zauważ że mężczyźni podają ci tu merytoryczne i uzasadnione obserwacje a część kobiet tylko obraża wszystkich facetów

Gość gośćewunia
Jeśli facet zaprasza na drugą randkę do siebie, a gdy ja proponuj***ar czy spacer, to on rezygnuje ze znajomości, to jest to raczej jednoznaczne. Ja tak miałam.

Gość gość
Nie odpisalas jak sie ubierasz, bo to wazne zeby Ci powiedziec co masz robic. Podejrzewam, ze ubierasz sie jak stara kobieta. Kazdy bedzie Cie olewal.

Gość gość
Chcialbys mieć racje...

Gość gość
Ty powyżej od ubierania jesteś jakaś pierdonięta czy co? ile razy jeszcze wspomnisz ze to pewnie wina stylu ubierania:-(

Gość gośćhjjkljkl
gość wczoraj namietne pocalunki na 3 randce ???? pechowiec.gif hahahahaha ja mam 30 lat on 35 lat jestesmy dorosli nie mamy po 15 lat i nie widze nic zlego w namietnych pocalunkach na 3 randce lozko tak mysle ze za wczesnie Chociaz tez nie ma na to reguly wiec daruj sobie to siusiaro :P

Gość gośćewunia
Na czwartej randce poszlismy do łóżka Dziś mieszkańcy razem Ach gdybym tylko wczesniej nie ubierała się jak stara baba... :-P

Gość gość
A może masz brzydki zapach z ust? Mówię serio, to nie złośliwość. Czasami ludzie nawet nie wiedzą, nie czują od siebie, a nikt inny im o tym nie powiedział.

Gość gośćewunia
Hahahaha :-D To może ty masz? Wiesz jak to sprawdzić? Zrób sobie przed buzią komórkę z dłoni, chuchnij i powachaj. Daj znać jak wynik