Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupię tanio dobry i ładny garnitur

Polecane posty

Gość Siffi
noor.pl - maja dobre garnitury jakościowo. i bardzo ładnie uszyte!

Gość gość
dla każdego tanio oznacza coś innego ;) poza tym jeśli chodzi o garnitury to zazwyczaj cena idzie w parze z jakością, bo jednak tkaniny na garniaki nie są szczególnie tanie. Jednak jeśli chcesz kupić modny i dobry jakościowo garnitur w przystępnej cenie to sprawdź sobie w Roland moda męska. Oni mają fajny wybór :)

Gość Terelka
ja zdecydowanie polecam noor.pl - jest to dobry sklep, spory wybór i dobrej jakości maja marynarki męskie!

Gość gość
Spróbuj w C&A duży wybór też większych rozmiarów i cenowo bezkonkurencyjni a jak trafiasz na promocje to i za 199zł kupisz garniaka który wcześniej kosztował jeszcze raz tyle.

Gość Rafał Trzasek
Roland moda męska to bardzo dobry salon. Mają wszystko szyte w naszym kraju, szyją na miarę i potrafią dobrać świetnie krój. Też polecam!

Gość gość
dobrego i ładnego garnituru nie kupisz za grosze. Za materiały i szycie trzeba zapłacić. Choć własnie w Roland możesz kupić dobry garnitur za całkiem przystępna cene. Ale trzeba pamiętać że za jakość się płacić :) a w dobry garnitur warto zainwestować

Też jak najbardziej polecam Rolanda. Super garnitury i obsługa świetnie potrafiąca doradzić i dobrać odpowiedni krój.

Gość gość
Zobaczcie sobie ten salon garniturów - https://noor.pl/ jest we Wrocławiu. My kupiliśmy tam ślubny garnitur dla męża, jest skrojony jak na miarę. Obsluga w salonie tez super, doradzą itd. Polecam wybrać się tam na zakupy :)

Gość Deszmak
taaak, myślę ze noor.pl to jest dobry wybór. sama widziałam na żywo jakie mają garnitury czy marynarki i są ładnie i dobrze uszyte!

Gość Boszik 22
czeka mnie kupno garnituru ślubnego i szczerze mówiąc nie wiem gdzie kupię. najładniejsze garnitury i najlepszej jakości są faktycznie można znaleźć bardzo ładne i dobrze wykończone.

Gość Vigis
mój mąż ma marynarki i garnitury z różnych sklepów i ostatnio stwierdził ze można znaleźć dobrej jakości ubrania w przystępnych cenach bez problemu! tak trafił na noor.pl - nie ma co przepłacać!

Gość gość
Polecam wejść na stronę firmy - https://adrianocalitri.pl/ i zapoznać się z ich ofertą bo naprawdę mają szeroki i ciekawy asortyment. Mój mąż często kupuję tam koszule i są z bardzo dobrego gatunkowo materiału.

Gość gość
eleganckie garnitury a przy tym uszyte z wysokogatunkowych tkanin ma u siebie Roland (mają kilka salonów, np. jeden jest na Radzymińskiej). Ceny mają tam różne, wszystko zależy od materiału, kroju... ale myślę, że znajdziecie coś dla męża :)

Gość elimelech
Najlepiej uszyc na miarę tylko wtedy przy dopasowaniu spodni w kroku krawcowa musi ręcznie ocenić wielkość worka z jądrami i zapyta która nogawka ma być szersza.

Gość gość
A jak Przemek ma worek do pół uda jak torba z zakupami?

Gość hanuuuula
Chłopak ostatnio na studniówkę kupował w pako lorente i muszę przyznać że cacuszko. Nowoczesny krój, slimowany w przystępnych cenach

Gość gośćmarylka987
Przejdź się do pako lorente, ale obczai ich stronę internetową. Za garnitur płacisz jak za zboże a tutaj nie dość że jest pierwsza klasa materiał to jeszcze cena "ludzka"

Gość tt55

Polecam zajrzeć na stronę pako lorente mają na prawdę mnóstwo garniturów w dobrej cenie i jakości. 

Gość martii

Dokładnie, tak jak piszą wyżej tylko Pako Lorente - mają genialną ofertę w przystępnych cenach 

Gość radekkkk

Mam wiele ubrań Pako Lorente (garniturów też) i mogę Ci szczerze polecić. Jeśli chcesz używać garnituru okazyjnie to wełna 150s powinna być ok

Gość Bbn

W sklepie Kubenz (czy jakoś tak)._

Gość qwer

polecam isc na cmentarz tam sa garnitury za darmo 

Gość Tomasz129

Polecam Roland salon mody męskiej, najlepsze garnitury , nie tylko szyte na miarę, ale też normalne, dopasowane , piękne buty i dobre ceny.

Gość Darko

Ja też mogę polecić garnitury od Roland Moda Męska. Dobra jakość - to przed wszystkim. Polska produkcja, tkaniny... garnitur od nich to garnitur na lata (chyba że zmienią Ci się wymiary ;))

Gość ewelina89

A zerkałaś na kuponiarnia.pl/promocje/vistula/? U nas tez szykuje sie sezon komunijny i wlasnie z vistuli kupilismy garnitury. Wiadomo ze to spory wydatek, ale pobralam kod rabatowy, wiec finalnie zakup okazal sie okazyjny :) a jakosc materialow pierwszorzedna

Gość Desko

na noor.pl - mają spory wybór ładnych i dobrze skrojonych garniturów męskich. Mój mąż kupił u nich dwa i bardzo sobie chwali! doskonale musię je noszą!

Gość Jola

jesli chodzi o dbore garnitury to polecam zakupy w Pako Lorente. Mąż kupił też na komunie córki, poprzedni był jeszcze dobry ale warto się trochę odświeżyć na tak ważny dzień 🙂
Ceny w Pako są przyzwoite i garnitury naprawdę dobrej jakosci.

Jeśli jesteś z Torunia, albo możesz tam podjechać to sprawdź sklep Marcus Kerr. Jakoś niedawno go otworzyli i obecnie to największy sklep z garniturami w tym rejonie. Wyróżnikiem jest właśnie stosunek ceny do jakości - kumpel trafił na jakąś promocję i ogarnął garnitur za 5 stówek. Ja zostawiłem trochę więcej, ale nadal relatywnie mało, a mam fajny, modny garnitur młodzieżowy w kratę.

Gość TanieDobre

W Toruniu jeszcze warto zajrzeć do Vizarro. Też można znaleźć garnitur ładny, porządny i stosunkowo niedrogi - nawet za kilka stówek można coś sensownego trafić. Często widzę też tam promocje, więc oszczędni i dusigrosze też znajdą coś dla siebie 😄